Muhabbit

WWE Undertaker Konseptli NFT Çıkarıyor!

NFT’ler her sektörde ilgi görmeye olmaya başladı.

Undertaker

Amerikalı profesyonel güreş eğlence şirketi diye bildiğimiz WWE, bugün yaptığı bir duyuruda Undertaker’ı içeren bir dizi NFT‘yi piyasaya süreceğini açıkladı. WWE, kripto sanatına ve dijital koleksiyon alanına ilk adımını atmış oldu.

Undertaker, Mark Calaway’in canlandırdığı bir güreş karakteridir. Aynı zamanda WWE’deki en popüler karakterlerden birisidir.

WWE Başkanı Nick Khan şunları söyledi:

WWE’nin tanınan en ikonik süper starlarından biri olan Undertaker’ın, çıkıcak olan NFT koleksiyonu ile dijital olarak bir tarih yazma fırsatı olduğunu düşünüyorum.

NFT’ler, The Undertaker’ın 30 yıllık WWE kariyerinden anlarını ve daha önce hiç yayınlanmamış hatıralarını içerecek.

WWE, 4 aşamalı şekilde NFT’leri çıkaracak. 10 Nisan Cumartesi günü saat 10:30’da başlayıp, 11 Nisan Pazar günü saat 11:30’a kadar NFT’leri çıkaracak. Etkinliğe dahil olmak isteyenler WWE.com/NFT internet sitesinden takip edebilir.

Platin, altın, gümüş ve bronz şeklinde NFT’ler çıkarılacak. En değerli görünen platin NFT’lerin açık artırması 10,000$’dan, altın NFT’ler ise 5,000$ başlayacak.

Platin NFT kazananın ödülü, WrestleMania 38’de iki kişilik VIP bileti, otelde konaklama, kazanana özel bir video mesajı, Paul Bearer ve The Undertaker tarafından kullanılan WWE Vault’tan orijinal bir Paul Bearer kavanozu ve yan tarafa kazananın adının yazılı olduğu WWE Şampiyonası Başlık Kemeri kazanmış olacak.

Altın NFT ödülü ise bir Undertaker NFT, imzalı bir şampiyonluk kemeri, deadman’den bir video mesajı ve bir WWE etkinliğine iki bilet kazanmış olacak.

Gümüş ve bronz sahipleri ise şampiyonluk kemerinin imzalı bir replikasını kazanmış olacak.

Daha fazla haber için : Öne Çıkanlar

Daha fazla NFT haberi için : NFT

Haberlere anında ulaşmak ve daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız Telegram grubumuza katılabilirsiniz..

Son Yazılar

Exit mobile version