Muhabbit

Xbox Kullanıcıları Bitcoin ile Ödeme Yapacak!

Xbox kullanıcıları BTC ile ödeme yapmak istiyor mu?

Xbox

Teknoloji devi Microsoft, Xbox mağazasında Bitcoin ile ödeme yöntemini sunmaya hazırlanıyor!

r/ XboxSeriesX başlığındaki 21 Mart tarihli gönderiye göre Microsoft, Xbox kullanıcılarına çevrim içi mağazalarda tercih ettikleri ödeme seçenekleri hakkında bilgi toplamayı amaçlayan bir anket yayınladı.

Bitcoin’i potansiyel bir ödeme yöntemi olarak listeleyen anket, “Bu ödeme yöntemlerinden hangisini Xbox platformunda kullanmak istersiniz?” diye bir soru soruyor. Aynı görsel, Bitcoin ve Ethereum ile ilgili başlıklarda da paylaşılarak ilgi görmüş gibi görünüyor.


Tecrübeli bir konsol kullanıcısının aktardıklarına göre anket, bir beta testi görevi gören Xbox’ın Insider programına katılan kullanıcılar için mevcut durumda.

Fakat an itibarıyla Microsoft, konu hakkında resmi bir açıklama yapmış değil.

2014 yılında Microsoft, Microsoft hesaplarına para yatırmak için Bitcoin’i kabul etmeye başlamıştı ve ABD merkezli kullanıcıların Xbox oyunları da dahil olmak üzere Windows Store üzerinden içerik satın almasına izin vermişti. Fakat kripto para birimi tabanlı ödemeler, henüz Xbox Store üzerinde desteklenmemektedir.

Bitcoin hakkındaki gelişmelere rağmen, Microsoft’un Tesla-vari bir hamle yapma planı yok gibi görünüyor. Microsoft başkanı Brad Smith, Tesla’nın Bitcoin’e yaptığı devasa yatırımın ardından, firmanın herhangi bir kripto para birimine yatırım yapma planı olmadığını açık bir şekilde dile getirmişti.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version