Muhabbit

XRP, Güney Kore Kripto Para Ticaretinin Favori Altcoin’i Oldu!

ripple

Güney Kore’nin en büyük dört kripto para borsası Bithumb, Korbit, Upbit ve Coinone’nin, Bitcoin ( BTC ) ticaretinde belirgin bir gerileme meydana geldiği belirtildi.  

Bunun yanında aynı borsalarda listelenen altcoinler şu anda birden fazla piyasa veri sağlayıcısından gelen verilere göre işlem hacmi bakımından rekor kırıyor.

Bu altcoinlerin arasında en popüler olarak ticareti yapılan kripto para biriminin ise XRP olduğu bildirildi. Borsa verileri incelendiğinde, XRP, Güney Kore’deki dört büyük kripto borsasının tümünde işlem gören bir numaralı altcoin olarak görünüyor. Bilindiği üzere XRP genel olarak Asya’daki kripto para yatırımcıları arasında oldukça popüler durumda. Hatta işlem hacmi açısından piyasaya öncülük yapıyor.

Bunun yanında dört borsada en çok işlem gören ilk 10 kripto para arasında MileVerse (MVC) ve Chiliz (CHZ), Ravencoin (RVN), Near Protocol (NEAR) ve New Kind of Network (NKN)’ün öne çıktığı görülüyor.

Bu bilgiler ışığında Güney Kore’de faaliyet gösteren kripto para borsalarında yer alan daha küçük hacimli altcoinlerin ticaretinde ortalama %3,000 artış görüldüğü belirtiliyor. Ülkede altcoinlere yönelik meydana gelen bu gelişme, Güney Kore borsalarında Bitcoin ticaret hacminde ciddi anlamda düşüşe yol açtı. En büyük dört borsanın BTC hacmi yaklaşık olarak %30 ile %40 arasında düşüş göstermiş durumda.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version