Muhabbit

XRP Kanamaya Devam Ediyor! Yüzde 20’den Fazla Düştü!

Dün itibarıyla SEC tarafından olumsuz haberlerin gelmesi üzere düşüşe geçen XRP, inanılmaz derecede geriledi.

xrp

moneygram

Popüler altcoin XRP kanamaya devam ediyor.

Dün itibarıyla SEC tarafından olumsuz haberlerin gelmesi üzere düşüşe geçen XRP, inanılmaz derecede geriledi. Son 24 saat içinde yüzde 20’den fazla değer kaybeden XRP, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse tarafından yapılan açıklamalarla sarsılmıştı.

SEC tarafından dava edileceklerini açıklayan Garlinghouse, kendisi ve Ripple kurucuları dahil olmak üzeri daha sürecinin gelişeceğini belirtmişti.

Dün akşam saatlerinde SEC tarafından yapılan açıklama ile birlikte dava süreci doğrulandı. Ripple, XRP ICO’su sebebiyle SEC tarafından dava edildi.

Ripple ve ili yöneticisine açıklan dava ile birlikte ICO döneminde kayıtsız yapılan 1.3 Milyar $’lık satışın davası başlamış oldu.

SEC, toplanan para işe şirketin işlerinin finanse edildiğini iddia ediyor. Kayıtsız şekilde ABD’de ve diğer ülkelerde menkul kıymet satışının yapıldığının altını çizen SEC, ek olarak piyasa yapıcı hizmeti adı altında milyarlarca XRP dağıtımı yapıldığından da bahsediyor.

Ek olarak SEC, Garlinghouse ve eski CEO Christian Larsen’in 600 Milyon $ değerinde kişisel kayıt dışı satış yaptıklarını da açıklamış durumda.

XRP Çakıldı

Yaşanan olayların sonucunda XRP fiyatı adeta çakılmış durumda. yaşanan devasa yükseliş ile birlikte Coinbase’de 0.90 $ seviyelerine kadar çıkmayı başaran XRP, sert düşüş ile birlikte an itibarıyla 0.35 $ seviyelerinden işlem görmekte.

Sizce XRP tarafındaki gerileme devam edecek mi?

XRP haberleri için: XRP Haberleri

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version