Muhabbit

Y Kuşağı Durmayın! Düşünmeden Bitcoin (BTC) Alın!

Milyarder yatırımcı Tim Draper, FOX Business’te yayınlanan röportajında Y Kuşağı’na Bitcoin (BTC) almalarını şiddetle tavsiye etti.

bitcoin milyarder

Milyarder yatırımcı Tim Draper, FOX Business’te yayınlanan röportajında Y Kuşağı ‘na Bitcoin (BTC) almalarını şiddetle tavsiye etti.

Röportajda Y kuşağının emeklilik planları için Bitcoin’in oldukça önemli olduğunu düşündüğünü söyleyen Draper, geleneksel bankaların artık eskisi gibi revaçta olmadığını ve zamanlarının geçtiğini söyledi.

Ayrıca “Bitcoin’e baktığında harika bir şey olduğunu, eski moda olmadığını görüyorsun ki şu anki geleneksel bankaların hepsi eski moda. ” dedi.

Onbinlerce Bitcoin’i olduğu bilinen ünlü yatırımcı Tim Draper, ileri görüşlülüğü sayesinde henüz yıldızı parlamadan birçok şirketi desteklemiş ve karşılığında bir servete sahip olmuştur.

Suç Bankacılık Sisteminde!

Draper geleneksel bankacılık sisteminin Y kuşağı için tam bir borç tuzağı olduğunu söyledi. “Mevcut maaşlarıyla ödemelerinin imkânsız olduğu bir yükün altına giriyorlar. Hiçbir şeyi satın alamıyorlar, kiralıyorlar. Neden mi? Çünkü mecburlar.” diyerek günümüz insanının ortak problemine değindi.

Draper bankaların kusurlu sistemine karşı durmak için Y kuşağını Bitcoin almaya davet etti.

“Önceki kuşaklar gibi kenara köşeye para atmakla köşeyi dönemezsiniz, Bitcoin’e veya herhangi bir kripto para birimine yatırım yapın.”

Tim Draper

Birçok insan Bitcoin’i yüksek enflasyon ve borç tabanlı bankacılık anlayışını yıkıp geçecek bir gülle olarak görüyor. Ancak bunun mümkün olabilmesinin tek yolu KOBİ’ler başta olmak üzere her bir işletmecinin geleneksel bankacılık veya geleneksel para birimini kullanmak yerine kripto para birimlerini kullanması gerekir. Çünkü fiyatların geleneksel para birimi üzerinden ayarlandırılması durumunda, enflasyon ürün ve hizmet maliyetini etkileyecektir.

Dünyanın her yerinde olduğu gibi Y kuşağının başı Türkiye’deki bankalarla da dertte. Bitmek bilmeyen faizler, yüksek enflasyon, kriz ve daha niceleri Türkiye’nin genç yetişkinlerinin bankaya ve borca bağımlı yaşamasına yol açıyor. Borçları yüzünden başını işten kaldıramayan ve dünyayı özgürce dolaşamayan bireyler olarak yaşıyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version