Muhabbit

Yapılan Araştırmalara Göre Chainlink Balinaları Çoğalıyor!

Chainlink balinaları artıyor!

Yapılan

Santiment tarafından yapılan araştırmalara göre, en az 1.000 Chainlink sahibi olan balinalara 445 kişi daha eklenmiş. Ayrıca Santiment, üst düzey Link yatırımcılarının artış gösterdiğini de açıklamış durumda.

Kripto analiz firması Santiment yapılan araştırma ile ilgili şunları söyledi.

Elde ettiğimiz verilere göre, üst düzey Chainlink yatırımcılarının sayısı artmaya devam ediyor. Geçen aya kıyasla 1.000 ve aha fazla LINK tutan adreslere 445 adet daha eklendi.

Kripto alanındaki balinalar sürekli olarak artış gösteriyor. Örneğin, Santiment, 10.000’den fazla BTC’ye sahip kripto cüzdanları ile bağlantılı Bitcoin balinalarının Kasım ortasında 111 kadar artış gösterdiğini açıkladı. Artan Chainlink balinaları, piyasa değerine göre en büyük altıncı kripto para biriminin bu durumdan geri kalmadığını gösteriyor.

Merkezi Olmayan Oracle

Ethereum ağı üzerinde geliştirilmiş merkezi olmayan bir Oracle ağı olan LINK, herhangi bir blockchaindeki karmaşık akıllı sözleşmeler için veri sağlayan bir hizmet.

Chainlink, kripto alanında sürekli olarak kayda değer adımlar atmakta. Örnek verecek olursak, geçtiğimiz günlerde LINK, Value DeFi protokolü ile ortaklık kurduğunu bildirdi. Value DeFi, uğradığı son siber saldırının ardından işleri sağlama almak için LINK ile çalışma kararı aldığını bildirmişti.

Bunun haricinde, Layer 2 ölçeklenebilirlik çözümü sunan Matic Network, Chainlink’in Oracle çözümünü tercih ettiğini duyurmuştu.

Birçok firma ve hatta bazı eyaletler ile işbirliği halinde olan Chainlink’in yükselişi uzun vadede sürecekmiş gibi görünüyor. Yapılan ortaklıklar ve işbirlikleri, Chainlink’in kripto piyasasındaki yerini iyiden iyiye sağlamlaştırdı. Tüm bunları göz önüne alacak olursak, şüphesiz bir şekilde daha fazla Chainlink balinası göreceğimiz aşikar.

Daha fazla Chainlink Haberi için: Chainlink Haberleri

Daha fazla DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Muhabbit DeFi Market Cap için: DeFi Market Cap

Son Yazılar

Exit mobile version