Muhabbit

Yapılan Bir Ankete Göre, Varlıklı Aile Şirketleri Kripto Paraları Faydalı Buluyor!

Aile şirketlerinin %77’sinin, kripto paralar ile ilgilendiği belirtildi.

BNY Mellon anket

BNY Mellon anket

Yatırım bankacılığı hizmetleri şirketi BNY Mellon tarafından yakın zaman önce yapılan yeni bir araştırma, aile şirketlerinin %77’sinin kripto paralara ilgi gösterdiklerini ortaya koydu.

Şirket tarafından yapılan ankete katılan aile şirketlerinin %40’ının, kripto paraların yatırım stratejilerini geliştirmek için önemli olduğunu düşündüğü belirtildi.

Ayrıca, katılımcıların %66’dan fazlasının önümüzdeki 12 ila 24 ay içinde kripto para varlıklarını artırmayı amaçladıkları belirtildi.  

BNY Mellon’un başlattığı anket çalışması, sektör içinde yer alan varlıklı aileleri kapsıyor. Öyle ki katılımcılara bakıldığında, çalışmanın, 150 milyon doların üzerinde varlığı yöneten 56 tekil aile şirketi ve 144 çoklu aile şirketi olmak üzere 200 katılımcıdan oluştuğu görülüyor.  

Bunun yanında katılımcıların yarısının Amerika Birleşik Devletleri’nden, diğer yarısının ise İngiltere, Kanada, Avustralya, Güney Afrika, İtalya, Almanya, Hindistan ve Brezilya’daki şirketlerden oluştuğu belirtiliyor.

Yapılan açıklamada anket çalışmasının 14 Ekim ve 8 Kasım 2021 tarihleri ​​arasında gerçekleştiği belirtildi. O dönem ile kıyaslandığında ise ortaya çıkan sonuçların şu an daha da yüksek seviyelere ulaştığı düşünülüyor.

Aile şirketlerinin kripto para yatırımları için ana motivasyonlarının, en son yatırım trendlerini ve kripto paraların iyi bir yatırım fırsatı sunduğu inancına sahip olması gösteriliyor.  

BNY Mellon Hakkında

The Bank of New York Mellon Corporation (BNY Mellon), Amerika Birleşik Devletleri merkezli uluslararası bankacılık ve finansal hizmetler alanında faaliyet gösteren bir şirkettir.

Şirket, 1 Temmuz 2007 tarihinde The Bank of New York ve Mellon Financial Corporation’ın birleşmesi ile kurulmuştur. Şirketin merkezi New York’ta yer almaktadır.

Firmanın web sitesinde yer alan bilgilere göre 35 ülkede 46.7 trilyon dolarlık emanet varlığa ve 2,4 trilyon dolarlık yönetim altında varlığa sahip olduğu görülmektedir.

Bitcoin Haberleri İçin: Bitcoin Haberleri

Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version