Muhabbit

YAY Games Avalanche Rush Teşvik Programına Katıldı!

Avalanche Rush teşvik programına YAY Games’de katıldı!

Yay Games

Yay Games avalanche rush

Avalanche ağında yaptığı hizmetlerin bir sonucu olarak YAY Games, Avalanche Rush programına seçildi!

Bildiğiniz üzere yeni teşvik programı, birçok DeFi projesinin Avalanche ağına geçmesi için 180 milyon $’lık bir fon sunuyor.

Teşvik programı açıklandığı günden bu yana Aave, SushiSwap ve Curve Finance gibi projelerin teşvik programına katılıyor olması, Avalanche ağına büyük bir katkı sağlamış durumda.

Tahmin edebileceğiniz gibi bu teşvik programı sayesinde Avalanche, yeni DeFi projeleri sayesinde likidite havuzunu genişletebilecek.

Nispeten yeni bir proje sayılabilecek olan YAY Games, Avalanche Rush programına dahil olduğu için çok heyecanlı.

Proje, konu hakkında şu açıklamaları yaptı:

Avalanche Rush programına dahil olmak bizim için inanılmaz bir adım. Aave, SushiSwap ve Curve Finance’in de dahil olduğu programın bir parçası olmak bizim için onur verici.

Avalanche Rush’ın AVAX’a Etkisi

Rush programının başlatılmasıyla beraber, Avalanche ekosistemi ciddi bir etki gördü. Sadece bir ay gibi kısa bir süre içinde, AVAX coini neredeyse %400 artış gördü ve ciddi bir ticaret hacmine sahip oldu.

AVAX Fiyat Grafiği

Bunun yanı sıra, Avalanche blockchaini üzerindeki toplam kilitli değer (TVL) geçen ay %1000 oranında artış gösterdi. Örnek vermek gerekirse, Avalanche üzerinde yer alan ilk borçlanma protokolü BENQi, piyasaya sürülmesinden birkaç gün sonra 1 milyar $’lık TVL’ye sahip oldu.

YAY Games, bu etkileşimin kendileri için de yaşanacağını düşünüyor ve platformun yeni nesil oyunculara hızlı bir şekilde ulaşacağını söylüyor.

Bununla beraber ekip, yaşanan yeni gelişmeler dolayısıyla Avalaunch ve Superlauncher üzerinde yapılacak olan IDO’sunu tekrardan planlamaya karar verdi.

Yay Games Resmi Türk Topluluğu
https://t.me/yaygames_turkey

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version