Muhabbit

Yay Games Yeni Oyununu Duyurdu!

Yay Games’in yeni oyunu duyuruldu!

Yay

Yay Games Bold Point isimli yenilikçi bir rol yapma kart oyununun lansmanını yaptı.

4 ay sonrasında çıkacak oyun için bir blog gönderisinde makale yayınlayan Yay Games, ekosistemini hızlı bir şekilde büyütmeye kararlı.

Elde ettiğimiz bilgilere göre, oyun dünyası ve blockchain sektörünü bir araya getirecek olan oyunun içinde, NFT’ler aracılığı ile oyun içi öğelerin satışı ve mülkiyeti olacak.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Bold Point Nedir?

Bold Point, NFT içeren rol yapma kart oyunu olarak öne çıkıyor. Oyun, karakterinizi oluşturmak ve diğer oyunculara karşı savaşarak seviye atlamak amacı ile kurulmuş. Oyun aynı zamanda bilgisayara karşı seçeneğini de oyunculara sunuyor.

Her karakterin benzersiz özelliklerinin bulunacağını söyleyen şirket, NFT’ler ile oyunculara sınırsız bir pazar yeri sunmayı hedefliyor.

Benimseme problemini ortadan kaldırmak isteyen Bold Point, blockchain oyunlarını geniş bir kitleye tanıtmak istiyor. Görünüşe göre oyunu oynamak isteyen oyuncular, herhangi bir şekilde kripto para sektörüne dair bilgi sahibi olmak zorunda olmayacak.

Elde ettiğimiz bilgilere göre oyun içinde “Kripto para sektöründe yeniyim” seçeneğine tıklayan oyuncular, oyun tarafından kapsamlı bir şekilde rehberlik alacak.

Oynaması ücretsiz olacak oyunda oyuncular, oynadıkları süre zarfında elde ettiği ganimetleri satışa koyarak para kazanabilecek.

Yay Games’in amacı ise, sosyal etkileşimi yüksek, sağlıklı ve ilham verici bir topluluk oluşturmak olarak açıklandı.

BEP-721 standardı üzerine geliştirilen özel ekipmanlar ve karakterler, Binance blockchaininden yardım alıyor.

Şirketin açıklamalarına göre, sürdürülebilir madencilik adına elde edilen gelirin bir kısmı yenilenebilir enerji kaynaklarına bağışlanacak ve çevre kirliliği en aza indirilecek.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version