Muhabbit

YAY Games Yeni Yol Haritasını Açıkladı

YAY Games, topluluğu için yeni yol haritasını açıkladı.

YAY Games

YAY Games

Geçtiğimiz haftalarda projesinde geliştirmeler yapan YAY Games, topluluğunu güncel tutmak için yeni yol haritasını paylaştı. Başarılı bir IDO‘yu ve ayrıca Avalanche ile BSC’de listelenme sürecini geride bırakan platform, projesini daha da geliştirmek için şu anda kısa vadeli planlarına odaklanıyor. Uzun vadeli planlara bağlı kalarak gerçekleştirilecek olan kısa vadeli planlar sayesinde de Yay Games, DeFi alanında benzeri olmayan bir oyun pazarı sunma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Topluluk odaklı olmasıyla öne çıkan YAY Games, şu anda ekibin üzerinde çalıştığı tüm gelişmeleri de kullanıcılarıyla paylaştı. Ayrıca, paylaşılan güncellemeler de Ekim 2021 ortasına kadar hazır olacak.

YAY Topluluğuna Özel BPT Turu

YAY Games, topluluğa özel Bold Point için satış bir turu gerçekleştirecek. Bold Point, kendi “token”ı BPT’ye sahip olan bir NFT RPG oyunudur. Bold Point, yerel “token”ı olan BPT’nin token ekonomisi geçtiğimiz hafta açıklamıştı. YAY ise topluluğuna daha fazla yarar sağlamak için YAY sahiplerine özel bir yatırım turu yapmaya karar verdi.

YAY sahiplerinin, BPT “token”ı “airdrop”larıyla ödüllendirileceği yenilikçi bir plan hazırlığında olan platform, yatırım turuyla ilgili ayrıntıları ve yönergeleri yakında sosyal medya hesaplarından açıklayacak.

Yenilikçi planlar arasında YAY staking için benzersiz şartlara sahip çok katmanlı şema, stake eden kullanıcılar için IDO öncesi fiyata garanti edilen BPT “airdrop”u ve staking için sınırlı YAY “token”ı bulunuyor.

BSC-Avalanche Köprüsü

Bir diğer önemli güncelleme, BSC-Avalanche köprüsünün uzun zamandır beklenen sürümü olacak. BSC-Avalanche köprüsü aracılığıyla kullanıcılar, BSC’den Avalanche’a ve Avalanche’tan BSC’ye YAY gönderebilecektir. Kullanıcılar böylece iki blok zinciri arasındaki fiyat farkını en aza indirecek ve hatta ortadan kaldırabilecektir.

Ayrıca, çok yakında çıkacak olan Avalanche Rush Programı ile ekonomik teşvikler olacaktır. YAY Games bu sebeple kullanıcılarına BSC’den Avalanche’a bir miktar YAY taşımasını tavsiye ediyor.

YAY ekibi ayrıca çeşitli projelerle görüşmelerde bulunuyor. BSC-Avalanche köprüsü, Avalanche’taki diğer projelere kolayca katılmasını ve YAY pazarına sürekli olarak daha fazla yeni oyun eklemesine olanak sağlayacak.

$180 Milyon Değerindeki Avalanche Rush Programı

Avalanche Rush Programı kripto para sektöründe büyük yankı uyandırdı. YAY Games, programın önde gelen projelerinden biri olarak seçildi ve YAY Games’e bir miktar AVAX verildi. Platform, bu teşviğinin Avalanche’ın gelişen ekosistemine yeni kullanıcıların katılmasına yardımcı olacağından ve YAY sahiplerini ödüllendirileceğinden de oldukça emin.

Daha önce belirtildiği gibi, kullanıcıların YAY “token”larını Avalanche blok zincirine taşımaları için büyük teşvikler olacak. YAY Games, Avalanche’ın ölçeklenebilir, hızlı ve düşük maliyetli işlemlere olanak tanıyan gelişmiş blok zinciri teknolojisi sayesinde, blok zinciri oyun endüstrisinde devrim yaratacak bir pazar yaratmaya hazır görünüyor.

Coin98 Yarışması

Coin98 yarışmasının sona ermesine az bir süre kaldı. Yarışma iki gün sonra 24 Eylül’de sona erecek. Yarışmada yer alacak olan şanslı katılımcılara airdrop ile toplam $150 bin değerindeki ödül havuzundan YAY “token”ı dağıtılacak.

Yarışmaya henüz katılmayan kullanıcılar için hala bir şans bulunuyor. Yarışmaya katılmak isteyen kullanıcılar buradan katılabilir. Katılımcıların, ödülleri almak için sadece üç basit görevi yerine getirmesi gerekiyor.

BPT Dağıtım Yarışması

BPT’ye olan talep son derece yüksek. Toplam kâr, tüm risk sermayeleri, yatırım fonları ve bireysel yatırımcılarla birlikte 200 milyon doları aştı.

BPT için artık herkesin özel satışa katılma fırsatına sahip olmayacağı açık. Ancak, daha önce de belirtildiği gibi, YAY topluluğu için ayrı bir yatırım turu olacaktır. Ancak, yalnızca YAY stake eden ya da kilitleyen kullanıcılar yatırım turuna katılmaya uygun olacağından, YAY sahipleri turu için de bazı belirli sınırlamalar olacak.

Bu sınırlamaları azaltmak ve BPT’yi daha geniş bir kitleye ulaştırmaya yardımcı olmak için YAY ekibi, topluluğunun BPT dağıtımından yararlanma şansına sahip olacağı bir yarışma düzenleyecek.

Gündelik Oyunlar

Pazarında bir dizi oyun bulunduran YAY Games için Bold Point, şimdiye kadar üzerinde çalışılan en büyük ve en karmaşık oyun olarak öne çıkıyor. Blok zinciri oyun piyasasında lider olmak isteyen YAY Games, bu amacı doğrultusunda farklı zorluk seviyelerine ve Play-2-Earn (Oyna-Kazan) modeline sahip birçok oyun barındırmayı hedefliyor.

Şu anda dört adet tahmin oyununu barındıran platform, bunların ikisine Avalanche blok zincirinde sahip. Bu oyunlarda AVAX fiyatı yukarı veya aşağı olarak tahmin yapabilir ya da BTC’ye karşı ETH’ye teklif verebilirsiniz. BSC üzerinde olan iki oyunda da ADA için fiyat tahmini yapabilir ya da yine aynı şekilde BTC’ye karşı ETH’ye teklif verebilirsiniz. Oyuncular, tüm bu oyunlara da 24 saat erişme hakkına sahip.

Ayrıca, bir dizi eğlenceli ve basit oyunlar üzerinde çalışan YAY ekibi, Bold Point’in piyasaya sürülmesinden önce iki gündelik oyunun yakında yayınlanmasını planlıyor.

YAY Games Hakkında

YAY, oyun piyasasını merkezi olmayan finansla birleştiren oyuncular, yatırımcılar için tasarlanmış merkezi olmayan bir oyun pazarıdır. YAY, temel olarak birden fazla oyunu merkezi olmayan bir şekilde tanıtan, oyunlar ile merkezi olmayan finans arasındaki boşluğu azaltmak için blok zincir teknolojisini kullanan bir oyun pazarı platformudur. Platform, gündelik oyunlara yenilikçi oyun içi madencilik mekanikleri, farming havuzları ve NFT’ler ekleyerek sıradan oyuncuları blok zincirine getirir. Böylece, kullanıcıyı oynanan oyun sayısına, elde edilen başarılara, turnuvalara ve daha fazlasına göre ödüllendirir.

Bu içerik sponsorludur.

Yay Games Resmi Türk Topluluğu
https://t.me/yaygames_turkey

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version