Muhabbit

YAY Games’in Yol Haritası Açıklandı!

Yerel token yolda!

Yay

Kendini kripto para severlerin ihtiyaç duyduğu oyun pazarı olarak nitelendiren YAY Games, yol haritasını açıkladı.

2021’in çetin bir yıl olduğundan bahseden şirket, hala yapılacak çok şeyleri olduğundan ve IDO tekliflerinin yaklaştığından bahsetti.

2021’in ikinci çeyreğinde özel satış ve alfa sürümününün çıkışını gerçekleştirecek olan şirketin en önemsediği kısım burası. Şirket bu tarihlerde, özel ve genel satışlarını gerçekleştirecek ve kullanıcılara IDO’ya katılmalarına olanak sağlayacak.

YAY Token yolda!

Temmuz ve Ağustos ayları arasında ise şirket, PancakeSwap üzerinde $YAY tokenini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

YAY Games’in ilk pazar yeri sürümü ise, bazı ticari markaları içerecek ve Temmuz ayında piyasaya sürülecek.

2021’in üçüncü çeyreğinde ise ekosisteme daha fazla oyun eklemeye odaklanılacak. Bu aşamada geliştiricilerin ve şirketlerin kendi oyunlarını listelemeye izin verecek olan şirket, bazı programlara da ev sahipliği yapacağını belirtti.

Bu çeyrekte şirket, $YAY tokenini belli başlı merkezi borsalarda listelemeyi düşündüğünü de belirtti.

2021’in dördüncü çeyreğinde ise, şirket yeni turnuvalar düzenlemeyi planlıyor. Görünüşe göre $YAY yatırımcıları, turnuvalara katılarak ödüller kazanabilecek.

Ayrıca bu aşamada şirket, kullanıcıların oyun içi öğelerine sahiplik kanıtı sunmak amacıyla, NFT teknolojisine de yatırım yapacak.

İlginizi Çekebilir: NFT Nedir?

2022’nin ilk çeyreğinde ise platform tamamen çalışır ve aktif bir halde olacak. Bu tarihlerde itibari para desteği sunmayı planlayan YAY Games, ayrıca zincirler arası iletişim kısmına da ağırlık vereceğini açıkladı.

YAY Games’in yol haritası hakkındaki teknik inceleme için buraya göz atabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version