Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $70051.78
-1.67%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $3541.01
-1.35%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $53.85
-1.39%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $616.4
5.33%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

BITCOIN

Swerve 12 Saat İçinde 380 Milyon Dolarlık Kilitli Değere Ulaştı!

Anlık olarak 412 milyon $’dan fazla kilitli değer ile büyümeye devam eden platform, sıradaki DeFi platformu olacak gibi görünüyor.

Clock
Paylaş
Swerve 12 Saat İçinde 380 Milyon Dolarlık Kilitli Değere Ulaştı!

Curve Finance’in forku olan yeni DeFi platformu Swerve sadece 12 saat içerisinde 380 Milyon $’lık kilitli değere ulaşmaya başardı.

728×90 muhabbit - Swerve 12 Saat İçinde 380 Milyon Dolarlık Kilitli Değere Ulaştı!300x250 muhabbit - Swerve 12 Saat İçinde 380 Milyon Dolarlık Kilitli Değere Ulaştı!

Anlık olarak 412 milyon $’dan fazla kilitli değer ile büyümeye devam eden platform, sıradaki DeFi platformu olacak gibi görünüyor.

Henüz “audit” edilmemiş olmasına rağmen oldukça yüksek kilitli değer rakamlarına ulaşmayı başaran merkezsiz finans protokolü, Curve Finance platformunun forklanmış hali.

Stablecoinler arası merkezsiz bir borsa olmayı amaçlayan Swerve yüzde 100 topluluk tarafından sahiplenme ve yönetilme özelliklerini barındırmakta. Tıpkı Curve Finance tarafından duyurulan CRV token benzeri bir “token”a sahip olan platform, kullanıcılarının yatırma işlemleri aracılığı ile “token”ların dağıtımını gerçekleştirecek. Bu sayede SWRV isimli “token”dan platform geliştiricilerine ya da erken yatırımcılara bir pay ayrılmamış olacak. Sadece platformu kullanan ve yatırma işlemi gerçekleştirerek platform üzerinde “kilitli değer” oluşturan cüzdan sahipleri SWRV “token”ları aralarında paylaşacak.

Önceden kazılmış ya da oluşturulmuş herhangi bir token olmadığından dağıtımın adilliği noktasında herhangi bir soru işaretinin oluşmayacağı platform, DeFi yatırımcılarının yeni hedefi olmuş gibi görünüyor.

Swerve tam anlamıyla sorunsuz bir başlangıç da yapabilmiş değil. Yukarıda bahsettiğimiz gibi “audit”leri henüz gerçekleşmemiş olan platformda birçok bilinen ve bilinmeyen problem ortaya çıkabilir.

DeFi platformunun başlatılması ile birlikte “UI”daki bir “bug” kullanıcıların kontratlar ile iletişim kurmasını, kısacası işlem gerçekleştirmesini engelliyordu. Yeni ortaya çıkan ve “audit”leri tamamlanmamış merkezsiz finans platformlarında bu ve benzeri sorunların ortaya çıkması oldukça olası.

Bu sebeple DeFi platformlarına yatırım yaparken bu platformların henüz oldukça yeni olduğunu ve farklı riskler barındırabileceğini unutmadan işlemlerinizi gerçekleştirmenizi tavsiye ediyoruz.

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar