Muhabbit

Yıldız Futbolcu Neymar, İki NFT Satın Aldı!

Ünlü yıldız futbolcu Neymar, Bored Ape Yacht Club koleksiyonundan iki NFT satın aldı!

Neymar NFT

Neymar NFT

Ünlü yıldız futbolcu Neymar, Bored Ape Yacht Club koleksiyonundan bir NFT satın aldı. Futbolcu, NFT satın aldığını Twitter üzerinden duyurdu.

Neymar twıtter

Neymar, avatar olarak Bored Ape 6633‘ü kullanarak Twitter profil resmini değiştirdi. OpenSea’nin geçmişine göre futbolcu, NFT için 159.99 ETH ödedi. 159.99 ETH yaklaşık olarak 480.000 $ ediyor. Neymar’ın aldığı NFT 1 ay önce 96 ETH’ye satılmış. Birçok ünlü kişinin Bored Ape Yacht Club koleksiyonundan NFT alması fiyatların çok yükselmesine sebep oldu.

Neymar’ın Opensea hesabına göre; Brezilyalı futbolcu bir NFT daha satın almış. Futbolcu, 189.69 ETH’e Bored Ape 5269 kodlu NFT’yi satın aldı. 189.69 ETH yaklaşık olarak 570.000 $ ediyor.

Brezilyalı futbolcu Neymar, 2018 yılından beri Fransa’nın Paris Saint-Germain takımında oynuyor. Neymar, vergiler hariç yılda 45 milyon € kazanıyor.

Birçok ünlü kişi Bored Ape Yacht Club koleksiyonundan bir NFT satın aldı. Bu listeye adını yazdıran son kişi Neymar oldu.

Opensea’den alınan verilere göre; Bored Ape Yacht Club NFT koleksiyonun fiyatları 85 ETH’den başlıyor. 85 ETH yaklaşık olarak 245.000 dolar ediyor.

Hangi Ünlüler Bored Ape Yacht Club Koleksiyonundan NFT Satın Aldı?

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version