Muhabbit

Yılın Şirketi Ödülü Dijital Cüzdan Platformu BitPay’in Oluyor!

Piyasa araştırmaları yapan şirket Frost & Sullivan tarafından, dijital cüzdan işlemleri platformu BitPay, alternatif ödeme seçenekleri kategorisinde Yılın Şirketi Ödülü’ne layık görüldü.

Telekom

Piyasa araştırmaları yapan şirket Frost & Sullivan tarafından, dijital cüzdan işlemleri platformu BitPay, alternatif ödeme seçenekleri kategorisinde Yılın Şirketi Ödülü’ne layık görüldü.

50 yıllık tecrübesiyle alanında bir emektar olan güvenilir piyasa araştırmaları şirketi Frost & Sullivan, geçtiğimiz 2019 yılının en iyi şirketlerini açıkladı. Şirketlerden birisi kripto para dünyasının yakından tanıdığı BitPay’di. Alternatif ödeme seçenekleri kategorisinde Yılın Şirketi Ödülü’ne layık görülen BitPay, bu güzel haberi blog sayfasında paylaştı.

“BitPay olarak hiçbir zaman tanınmak veya ödül kazanmak için çalışmadık. Genellikle başımızı eğip işimize baktık ki o da insanların ve iş dünyasının parayı kullanım şeklini değiştirmeye devam etmektir.”

Başlığıyla başlayan yazıda Frost & Sullivan şirketinin onları tanıyıp ödül vermesinden onur duyduklarını ve neden Yılın Şirketi Ödülü’ne layık görüldükleri anlatılıyor. Frost & Sullivan şirketi bir rapor hâlinde neden BitPay’i seçtiklerini anlatıyor. Önemli birkaç başlığa bakacak olursak;

“BitPay yatırımcı ağını arttırmak ve düzenleyici birimlerle işbirliği yapmak adına dünyanın her bir noktasında çalışmalarına devam ediyor.”

“Bitcoin başta olmak üzere çok geniş bir skalada kripto para birimi kabul ediliyor ki bu da yatırımcı sayısını ve çeşitliliğini arttırıyor. Bu da BitPay’i dünyanın her bir noktasındaki yatırımcılar için ortak bir pazar hâline getiriyor.”

“Kripto paralar ve Blockchain teknolojisi yatırımcıların ilgisini çekiyor. Çoğu yatırımcı kripto parayı ödeme seçeneği olarak kullanmak istiyor. Hizmet sağlayıcılarının yetersizliği de bu noktada BitPay için büyüyüp gelişebileceği bir alan veriyor. Bu alanın farkında olan BitPay, Blockchain tabanlı ödeme alanında ilk hamleyi yaparak, liderliği ele geçirdi.”

Raporda BitPay’in işletmeler için Blockchain tabanlı ödeme seçeneklerini kolayca entegre edebildiğinden bahsediliyor. Ayrıca Blockchain tabanlı çözümleri “zarif ve basit” olarak tanımlayarak finansal düzenlemeler ile uyumun son derece iyi olduğu da raporda yer ediyor.

Bizim İçin Bir Onur!

2011 yılında kurulan BitPay’in bu başarısı hiç de şaşırtıcı bulunmadı. 164 ülkede faaliyet gösteren BitPay, kripto para dünyasında küreselleşme açısından çok iyi bir noktada duruyor. BitPay’in CEO’su Stephen Pair, şirket olarak 2020’de sürprizlerinin devam edeceğini, şirketin kripto para birimi skalasının artacağını belirterek açıklamada bulundu.

“Dünyanın en iyi ödeme şirketleri arasında düşünülmesi ve Yılın Şirketi seçilmesi bir onurdur.”

Son Yazılar

Exit mobile version