Muhabbit

Youtuber Dr.Disrespect Oyun NFT Koleksiyonunu Piyasaya Sürüyor

Call of Duty oynarken çektiği canlı yayınlarıyla bilinen Youtuber Dr.Disrespect Polygon üzerinden oyun NFT’lerini piyasaya sürüyor.

youtuber dr.disrespect

youtuber dr.disrespect

Call of Duty oynarken çektiği canlı yayınlarıyla bilinen Youtuber Dr.Disrespect, Polygon üzerinden oyun NFT’lerini piyasaya sürüyor. Aralık 2021 tarihinde Midnight Society isimli oyun geliştirme stüdyosunu kuran Youtuber, 10.000 NFT’yi bu markanın başlığı altında ayrıcalıkları kullanıcıların erişimine açıyor.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Dr.Disrespect’in NFT duyurusu Twitch ile yasal anlaşmazlıklarını giderdiklerini ve artık bu sayfayı geride bıraktıklarını belirtmesinden hemen sonra gerçekleşti. Youtuber, 2020 senesinin yazında Twitch platformundan süresiz olarak yasaklanmıştı.

Polygon üzerinde yer alacak olan oyun NFT’lerinin her biri 50 dolar değerinde olacak. Midnight Society’nin web sitesine göre NFT’lerin Kurucu Biletleri olarak bilinen bu ilk serisi oyunculara öde-kazan ayrıcalıkları sunmayacak.

Ancak NFT’lerin sahipleri oyunların gelişim sürecine tanıklık edebilecek, Midnight Society oyunlarında kullanabilecekleri profil resimlerine sahip olabilecek, stüdyonun düzenlediği etkinliklere katılabilecek ve oyunların özelliklerine dair söz hakkına sahip olacak.

Midnight Society’nin kurucu ortağı Robert Bowling, daha önce Call of Duty’nin de yapımcısı olan Infinity Ward şirketinde çalışıyordu. Bowling’e göre NFT’ler Midnight Society’nin oyun ekosisteminde önemli bir yere sahip olacak.

Özellikle Erişim Geçişleri için blockchain teknolojisini kullanıyoruz çünkü bu üyeliklerin yalnızca ilk oyunumuz için değil aynı zamanda gelecekte yayınlayacağımız tüm oyunları da kapsayacak platform üyelikleri olduğunu düşünüyoruz.

Bowling blockchain teknolojisinin Midnight Society’e kendilerine avantaj sağlayan ancak bir yandan da Midnight’ın kontrolüne ihtiyaç duymayan, aksine Midnight’ın etrafında oluşan topluluk tarafından geliştirilebilecek bir platform kurma imkanı verdiğinin de altını çizdi.

Dr.Disrespect

Youtuber Dr.Disrespect’in NFT’leri Ticarileştirilemeyecek

Midnight Society’nin Kurucu Biletler sahiplerine benzersiz avatarlar edinme şansı sağlayacak. Ancak bu NFT’ler Bored Ape’ler ya da CryptoPunk’larda olduğu gibi ticarileştirilemeyecekler.

Birincil satışlardan sonra Kurucu Biletler’e sahip olan kullanıcılar bu biletleri OpenSea ve Rarible gibi ikincil NFT satış platformlarında alıp satabilecekler.

Youtuber Dr.Disrespect’in NFT koleksiyonu şimdiden Twitter’daki oyun meraklıları arasında büyük tepkiler toplamaya başladı.

Midnight Society’nin Kurucu Biletler’in çevre dostu bir NFT teknolojisi ile üretildiğinin altını çizmesi de tepkilerin azalmasını sağlamadı. Ancak Midnight Society oyun NFT’leri üreten markalar arasında böyle bir tepki ile karşılaşan ilk firma değil.

Daha önce NFT koleksiyonlarını piyasaya süren Ubisoft, S.T.A.L.K.E.R.2 gibi oyunların yazılımcıları da benzer tepkiler toplamıştı.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version