Muhabbit

Yuga Labs Kurucu Ortağı Yaşadığı Sağlık Problemleri Nedeniyle Şirketten İzin Aldı!

Yuga Labs’in Kurucu Ortağı Wylie Aronow yaşadığı sağlık problemleri nedeniye şirketten uzaklaşma kararı aldı.

Yuga Labs’in Kurucu Ortağı Wylie Aronow yaşadığı sağlık problemleri nedeniye şirketten uzaklaşma kararı aldı. Wylie Aronow, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda sağlık sorunları nedeniyle Yuga Labs’tan izin aldığını açıkladı.

“Birkaç gün önce doktorum konjestif kalp yetmezliğim olduğunu söyledi. Semptomlar geçen yıl birdenbire başladı ve çalışmaya devam edebilmek için yardım aramayı erteledim. Ancak testten sonra doktorum aradı ve hayatımı kökten değiştirmemi istedi. Belirtilerim hala hafif ama köpeğimle oynayamıyorum veya egzersiz yapamıyorum. Yürüyüşe çıkabilir, seyahat edebilir ve çoğunlukla normal bir hayat yaşayabilirim. Ancak durum oldukça hızlı ilerliyor ve bu da bazı ciddi değişiklikler yapmam gerektiği anlamına geliyor.”

Yuga Labs’in Kurucu Ortağı Wylie Aronow

İlginizi Çekebilir: Yuga Labs, NFT Alanında Büyümeye Devam Ediyor! Şirket, Bir Platformu Daha Bünyesine Kattığını Duyurdu!

Yuga Labs’in Kurucu Ortağı Wylie Aronow: “Etrafımdaki Herkesin Tavsiyesini Dinlemeli ve Dengeyi Aramalıydım.”

Wylie Aronow yaptığı açıklamalarında 20’li yaşlarındaki yaşadığı hastalığa da değinerek şu açıklamalarda bulundu:

“Bu durum Yuga’daki çalışmamla ilgili ne anlama geliyor? Bu sağlığıma odaklanmam için bir süre izin alacağım anlamına geliyor. Hikayemi bilenler bilir, yirmili yaşlarımı kronik bir hastalık yüzünden kaybettim. İyileştiğimde ve Yuga ile başladığımızda hayatta ikinci bir şansı boşa harcamak istemedim. Kendimi sınırları aşacak kadar zorladım ve neredeyse her gün 12 saat çalıştım. Etrafımdaki herkesin tavsiyesini dinlemeli ve dengeyi aramalıydım. Şimdiki hedefim en iyi tıbbi tedaviyi almak ve iyileşmek”

Yuga Labs’in Kurucu Ortağı Wylie Aronow

Yuga Labs’in Kurucu Ortağı Wylie Aronow şirketten sağlık sorunları nedeniyle izin aldığını ancak Yuga Labs’ın Yönetim Kurulu Üyesi ve Stratejik Danışmanı olarak görevinin devam ettiğini belirtti.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Metaverse Haberleri İçin: Metaverse Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version