Muhabbit

Zcash’in Piyasaya Sürülmesinde Eski Casus Edward Snowden’in Rolü Açığa Çıktı!

Edward Snowden’in gizlilik odaklı kripto para Zcash’in piyasaya sürülmesinde payı olduğu ortaya çıktı.

ABD’nin gizli evraklarını kamuoyuna sızdırmasıyla tanınan eski casus Edward Snowden’in gizlilik odaklı kripto para Zcash’in piyasaya sürülmesinde payı olduğu ortaya çıktı.

Rusya’da yaşadığı bilinen eski casus Edward Snowden, Zcash Media’nın yaptığı açıklamayla manşetlerde yine yerini aldı. Zcash Media 28 Nisan 2022 Perşembe günü Edward Snowden’in ZEC’in piyasaya sürülmesinde kilit rol oynayan altı kişiden biri olduğunu, Zcash’in (ZEC) geliştirilmesinde önemli bir rol üstlendiğini ve bu etkinliklere John Dobbertin takma adı ile katıldığını duyurdu.

Zcash Media’nın yaptığı açıklamalarda Snowden’in kamu yararına hareket ettiği ve Zcash’e yaptığı destekler için herhangi bir maddi kazanç sağlamadığının da altı çizildi.

Zcash Media’nın Snowden ile yaptığı röportajda, Snowden duygularını şu şekilde ifade etti:

“Zcash projesinin bizi, ücretsiz bir para birimi idealine daha da yakınlaştırdığı için çok mutluyum.”

Edward Snowden

Büyük bir Bitcoin destekçisi olan Snowden, ABD’nin gizli evraklarını kamuoyuna sızdırırken kullandığı sunucu ücretlerini Bitcoin ile ödediğini açıklamıştı.

Zcash(ZEC) Nedir?

zcash muhabbit

Zcash, gizlilik odaklı merkeziyetsiz bir kripto para birimi olarak bilinmektedir. Bitcoin ve diğer kripto para birimlerine göre kullanıcılarına daha fazla gizlilik sağlamak isteyen Zcash, kriptografi yöntemini kullanmasıyla da ön plana çıkmaktadır. Platformun yerel tokenı olan ZEC güncel olarak 151,59 dolardan işlem görmekte olup, CoinMarketCap sıralamasında ise 51. sırada yer almaktadır.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version