Muhabbit

Zebec Tokenın Ön Satışı Raydium Üzerinde Gerçekleşecek!

Zebec’in (ZBC) IDO’su Raydium AcceleRaytor üzerinde gerçekleşecek!

Raydium Zebec

Raydium Zebec

Solana blok zinciri üzerinde merkeziyetsiz bir borsa olarak bilinen Raydium, yeni bir IDO gerçekleştireceğini Twitter üzerinden duyurdu.

Raydıum Twıtter

Zebec (ZBC) Token Satışına Nasıl Katılınır?

Solana üzerinde çalışan bir merkeziyetsiz platform olarak öne çıkan Raydium, 15 Mart 2022 tarihinde yeni bir IDO (İlk DEX Satışı) gerçekleştireceğini duyurdu.

Yapılan duyuraya göre 50.000.000 adet ZBC ön satışta satılacak. Bununla birlikte ZBC’nin toplam arzının yüzde %0,5’i satılmış olacak.

Satış ile birlikte 1.050.000 USDC’lik bir fonlama oluşması beklenirken, her bir token 0.021 $ seviyelerinden satışa sunulacak.

Kullanıcılar, RAY stake işlemi yaparak ön satış için bilet kazanabilir.

Ön satışa katılacak olan kullanıcılar biletler arasında çekiliş yapılarak seçilecek. Biletine alış hakkı çıkan kullanıcılar, her bir bilet için 105 USDC’lik alım gerçekleştirebilecek. Ön satışa katılım sağlayanlar 1 bilete, 5000 adet ZBC alabilecek.

Toplamda 10.000 adet bilete katılım hakkı tanınacak ve satın alımlar için IDO havuzu 12 saat boyunca açık tutulacak. Belirtilen süre içerisinde satışa hak kazanan kullanıcılar, havuzlara dahil olabilecek.

Bilet kazanabilmek için Raydium üzerinde satıştan en az 7 gün önce stake edilmiş 100 RAY bulundurulması gerekirken, stake edilen her 100 RAY için yeni bir bilet hakkı tanınacak.

IDO’ya katılmak isteyen kullanıcıların en geç 8 Mart 2022 tarihine kadar RAY’lerini stake etmesi gerekecek. Kullanıcılar bir cüzdandan maksimum 5 bilet alabilecek.

Zebec

Zebec Nedir?

Solana blok zinciri üzerinde çalışan Zebec, Republic Capital tarafından ortaklaşa yürütülen 6 milyon dolarlık bir finansman turunu tamamladı.

Zebec; bordro, ödemeler, yatırımlar ve satın almalar dahil olmak üzere finansal işlemleri geliştirmeye odaklanan bir DeFi projesidir.

Zebec ile kullanıcılar, kripto para cüzdanlarına yatan maaşlarını bir kısmını otomatik olarak istediği kripto para birimlerine dönüştürebilir.

Nasıl çalışır?

Kullanıcılar, Phantom Cüzdan kullanarak Zebec ile bağlantı kurabilir. Yaptığı işlemlerle çok daha ucuz komisyon ücretleri alan Zebec parayı tamamen blok zincirinde yönetir.

Zebec CEO’su Sam Thapaliya konu ile ilgili şunları söyledi:

Temel olarak sağladığımız şey parayı canlı tutmak. Sana 10 gün içinde 100 dolar gönderdiğimi ve her saniye para aldığını hayal et. Zebec, parayı programlanabilir hale getirir. Parayı sürekli bir akış haline getiriyor ve paranın dünyada nasıl işlev görebileceği konusunda tamamen yeni olanaklar sağlıyor.

Raydium üzerinde gerçekleşecek olan satışlara katılıyor musunuz?

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version