Muhabbit

Zeitgeist Subscan Entegrasyonunu Duyurdu

Zeitgeist, blockchain tabanlı bir uygulama olma yolunda önemli dönüm noktalarından birini Subscan entegrasyonunu tamamlayarak gerçekleştirdi.

Zeitgeist-Subscan-Muhabbit

Zeitgeist-Subscan-Muhabbit

Zeitgeist, tamamen kullanıma hazır blockchain tabanlı bir uygulama olma yolunda en önemli dönüm noktalarından birini Subscan entegrasyonunu tamamlayarak gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilir: Blockchain Nedir?

Veri analiz sağlayıcısı olan Subscan.io Substrate ekosisteminin en çok kullanılan çok zincirli arayüzlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Arayüz, yalnızca Substrate-tabanlı blockchainler için dizayn edildi ve sistem genelinden yüksek hassasiyette veri sağlıyor.

Subscan tüm zincir sisteminden blockchain verilerini araştırmak, analiz etmek ve görselleştirmek için kullanılıyor. Bu verilerin içerisinde transferler, hesaplar ve tokenlar da bulunuyor.

Platform, Subscan’de bir alt domain’e sahip olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi ve kullanıcıların zincir üzerinde (on-chain) bulunan verileri okuyabileceğini belirtti. Kullanıcılar aynı zamanda Kusama Parachain’ine dair bilgilere de erişebilecek.

Zeitgeist

Zeitgeist Kullanıcıların Subscan Ekosisteminden Büyük Fayda Sağlayacağını Düşünüyor

Zeitgeist ekibi, geçtiğimiz birkaç haftayı Parachain’lerini hazırlamaya ek olarak, Subscan’in şartlarını karşılayacak şekilde sistemi yeniden düzenlemeye ayırdı. Bu süreçte Subscan için bir ana arşiv node’u döndürüldü (spinning) ve döndürülen node bir haftadan fazla bir sürede test edildi.

Ekosistemin önde gelen arayüzlerinden birini entegre etmenin heyecanını dile getiren Zeitgeist, bu entegrasyon aracılığıyla kullanıcılara sağlanacak olan bilginin çok faydalı olacağına inandığının altını çizdi. Kullanıcılar Subscan’de yer alan Zeitgeist sayfasını https://zeitgeist.subscan.io/ adresi üzerinden ziyaret edebiliyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version