Muhabbit

ZeroSwap Staking 2.0 Programını Başlattı!

ZeroSwap, Staking 2.0 programını duyurdu!

Zeroswap muhabbit

Zeroswap muhabbit

Çok zincirli bir DEX olan ZeroSwap Staking 2.0 programını duyurdu. Staking 1.0 programı, müşteri memnuniyeti esas alarak başlatılmıştı. ZeroSwap, yeni ödüller, hızlı “claim” etme ve ZeeDo’daki IDO’lara sıfır riskle katılmayı sağlamak için Staking 2.0 programını başlattı.

Staking 2.0 Nedir?

Staking 2.0 programı aslında Staking 1.0 programının geliştirilmiş halidir. Yeni program ile beraber, APY (Annual Per Year) %75’e yükseldi. Bununla birlikte programa Polygon desteği de geldi. Kullanıcılar, Polygon’da stake işlemi gerçekleştirebilir. Aynı zamanda Polygon IDO’larına katılabilir.

Zeroswap, basit ve daha kullanışlı bir arayüzle kullanıcılarına staking 2.0 programını sunuyor. Şimdilik gerçekleşmese bile Staking 2.0 programı ile DEX’te işlem ücreti ödemeden ticaret yapmak mümkün olacak.

Zeroswap kendi ağını, hizmetlerini ve değerlerini korumak için güvenliğe de önem verdi. DeFi projelerine odaklanan bir akıllı sözleşme denetim firması olan TechRate, Staking 2.0’ın akıllı sözleşme denetimini gerçekleştirdi.

ZeroSwap ve ZeeDO Nedir?

ZeroSwap’ı, sıfır ücretli işlemleri mümkün kılmaya odaklanan, çok zincirli merkeziyetsiz aggregator (toplayıcı) olarak tanımlayabiliriz. ZeroSwap, Ethereum, Binance Smart Chain ve diğer DEX’leri tek bir çatı altında erişim sağlayarak zincir üzerinde ticareti basit ve kolay hale getirmeyi amaçlıyor.

ZEE “token”ının temel hizmetlerinden biri, dijital varlıkları kullanarak fon toplamadaki sorunları en aza indirgemektir. ZeroSwap bu sorunu çözmek için ZeeDO adlı bir DEX Teklif Platformu oluşturdu.

Platform Web Sitesi: https://zeroswap.io/

Twitter: https://twitter.com/ZeroSwapLabs

Telegram: https://t.me/zeroswap

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version