Muhabbit

ZeroSwap’ın ZeeDO Üzerinde İlk IDO’su: Chilliswap (CHLI)

Chilliswap’ın token satışı 29 Ekim – 31 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

Zeroswap-Muhabbit

Zeroswap-Muhabbit

ZeroSwap, Twitter üzerinden yeni bir duyuru yaptı.

zeroswap twıtter

ZeroSwap, ZeeDO’da platformunda Chilliswap’in (CHLI) IDO’sunu gerçekleştirecek. ZeeDO, ZeroSwap’ın token satışlarını destekleyen çok zincirli bir IDO platformudur. Bununla birlikte ZeeDO, Binance Smart Chain, Ethereum ve Polygon blok zincirlerindeki “token” satışlarını destekler.

ZeeDO’da IDO’ya Nasıl Katılırım?

ZeeDO’da Chilliswap’in (CHLI) IDO’suna katılmak için ilk adım olarak ZEE “token” stake edinmek. İkinci adım ise IDO’ya katılım için bilet talep etmek. Son olarak bilet sahipleri IDO’dan $CHLI Token satın alma gerçekleştirebilir.

ZeeDO’da toplam 100.000$’lık $CHLI satışı olmakla beraber toplam 20,000 adet bilet olacak. Biletlerin 10,000 adeti ZEE/ETH stake edenler için, diğer 10,000 ise ZEE/BSC stake edenler için ayrılacak. 20,000 biletten sadece 500 adet kazanan olacak. Yine aynı şekilde 500 biletin, 250 bileti ETH, 250 bileti BSC ağında stake işlemi yapan kullanıcılara dağıtılacak. 1 Bilet için 6.000 $ZEE, 2 bilet için 12.000 $ZEE stake etmeniz gerekecek.

Bilet talebi 29 Ekim 2021 09:00 saatinde başlayacak ve 31 Ekim 2021 saat 12:00’da sona erecek. Bilet başına fiyat 200 dolar olacak. CHLI’nin IDO fiyatı ise 0,25 dolar olacak. IDO’dan alımlarını yapan kullanıcıların “token”larının yarısının kilidi satış bittikten sonra, diğer yarısı ise 3 ay sonra 31 Ocak 2022’de açılacak.

ChilliSwap Nedir?

ChilliSwap, merkeziyetsiz bir finans platformu (DeFi) olup Ethereum ve Binance Smart Chain blok zincirlerini ve sahip olduğu “token”ları destekler. ChilliSwap, eskilerden yeni başlayanlara kadar tüm tüccarlara, çeşitli gelişmiş özellikleri ve NFT hizmetlerini tek bir uygun yerde birleştiren bir hibrit ticaret çözümü sunar.

ZeroSwap ve ZeeDO Nedir?

ZeroSwap’ı, sıfır ücretli işlemleri mümkün kılmaya odaklanan, çok zincirli merkeziyetsiz aggregator (toplayıcı) olarak tanımlayabiliriz. ZeroSwap, Ethereum, Binance Smart Chain ve diğer DEX’leri tek bir çatı altında erişim sağlayarak zincir üzerinde ticareti basit ve kolay hale getirmeyi amaçlıyor.

ZEE “token”ının temel hizmetlerinden biri, dijital varlıkları kullanarak fon toplamadaki sorunları en aza indirgemektir. ZeroSwap bu sorunu çözmek için ZeeDO adlı bir IDO Platformu oluşturdu.

Platform Web Sitesi: https://zeroswap.io/

Twitter: https://twitter.com/ZeroSwapLabs

Telegram: https://t.me/zeroswap

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version