Muhabbit

Zigazoo Çocuklar için NFT Platformu Başlatıyor!

Pandemi döneminde kurulan şirket, çocuklara çevrim içi dünyada güvenli bir ortam sağlamak istiyor.

çocuk

Sosyal medya platformu Zigazoo, çocuklar bir NFT platformu kurduklarını açıkladı. Şirket, bu girişimi ile beraber yakın zamanda önemli bir fon elde etti.

Zigazoo sosyal medya uygulamasıyla, çocuklar için NFT sahası oluşturma nedenlerini ise şu şekilde sıralıyor;

Şirket, iki yıl önce (2020) Zak Ringelstein ve Leah Ringelstein tarafından, çevrim içi ilişkilerde, çocukların güvenli bir şekilde sosyal medya uygulamalarında sağlıklı bir iletişim kurması için kuruldu. Şirket, özellikle pandemi döneminde sık sık internette vakit geçiren çocuklar için bir ihtiyaç neticesinde doğuyor.

Dünyanın birçok yerinde, internetin her evde olmasıyla birlikte, çocuklar için olumsuz içerikler konuşuluyor. Çocukların her bir yeni teknolojiye olumlu bir şekilde adapte olması için çalışmalar yapılıyor.

Proje, geleceğin dijital vatandaşları için!

Zigazoo topluluğu; çocukları, geleceğin dijital vatandaşları olarak tanımlıyor ve bu dijital vatandaşlık sürecinde, hem eğlenebildikleri hem öğrenebildikleri özellikle bugün en çok konuşulan NFT’leri bilgilendirmek istedikleri bir saha oluşturuyor.

Zigazoo topluluk üyelerinden bazılarının yorumları ise şöyle;

“TikTok gibi ama sadece çocuklar için. Çocuğum onu ​​sevdi. TikTok beni rahatsız ediyordu ama bu uygulamayı bulduğumuzda her şey bitmişti.”

OLga W.

“Basit, sezgisel ve çocukları evden güvenli bir öğrenme ortamıyla buluşturmakta son derece yararlı. Onu seviyoruz!”

Brenden R.

“Zigazoo’yu seviyorum, gördüğüm en iyi şey ve başardığınız için çok mutluyum, çocuklar adına çok teşekkür ederim!”

Mıla

Uygulama ilerleyen zamanlarda, blokzincir teknolojisinin benimsenmesi için dijital para birimi çıkarmayı hedefliyor. Bu sayede çocuklar, NFT alıp satabilecek. Böylece bugünün ticari ilişkilerini ebeveyn kontrolünde öğrenme fırsatı elde edebilecekler. Ayrıca şirket, sosyal medya platformları arasında Web3 teknolojisine en hızlı şekilde girmek için kolları sıvadığını açıkladı.

Bunun yanı sıra Amerikalı şirket, topluluğun sadece Amerika ile sınırlı kalmasını istemiyor. Çocukların sağlıklı bir ortamda dünyanın diğer yerlerinde yaşayan çocuklarla çevrim içi ilişkiler kurması için de çalışmalar yapıyor.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version