Muhabbit

Zor Günler Geçiren Celsius Şirketinden, Yeni Bir Hamle Geldi!

Kripto para piyasasındaki düşüşlerden olumsuz etkilenen Celsius şirketinden yeni bir hamle geldi.

celsius düşüş çıkış

celsius düşüş çıkış

Kripto para piyasasındaki düşüşlerden olumsuz etkilenen Celsius şirketinden yeni bir hamle geldi. Hatırlayacağınız üzere, geçtiğimiz ay yüksek faiz vadeden kripto para platformu Celsius’tan çarpıcı bir açıklama gelmişti. Piyasada yaşanan büyük düşüşler nedeniyle, ödeme yapmakta zorlandığını belirten platform, çekim işlemlerinin askıya alındığını tüm kamuoyuna duyurmuştu. Açıklama ardından platformun yerel tokenı olan CEL token ise önemli seviyelerde değer kaybı yaşamıştı.

Para çekme işlemlerinin askıya alınması üzerine Celsius cephesinden şu açıklama gelmişti:

“Tek bir amaç için çalışıyoruz: müşterilere karşı yükümlülüklerimizi yerine getirmek, bu varlıkları korumak ve muhafaza etmek. Asıl amacımız ise, likiditeyi dengelemek ve para çekme, swap ve hesaplar arası transferlere mümkün olduğunca hızlı geri dönüş sağlamak. Gelecekte yapacağımız birçok önemli iş var. Çeşitli seçenekleri değerlendiriyoruz ve bu süreç biraz zaman alacak gibi duruyor. Bu yüzden bazı gecikmeler yaşanabilir.”

Celsius

Celsius Network, Yapılandırma için Avukat Ekibini Değiştirdi

İflas eşiğindeki Celsius şirketi geçtiğimiz aylarda, yaşanacak yasal süreçler için hukuk firması Akin Gump Strauss Hauer & Feld LLP’den yeniden yapılandırma avukatları tutmuştu. Yeni avukat ekibi tutmasından kısa bir süre sonra ise Celsius şirketinden önemli bir hamle geldi. Wall Street Journal’ın haberine göre, Celsius şirketi yapılandırma süreçleri için danışman ekibini Kirkland & Ellis LLP olarak değiştirdi.

1909 yılında kurulmuş uluslararası bir hukuk firması olan Kirkland & Ellis LLP, iflas süreçleri de dahil olmak üzere birçok konuda Celsius şirketine danışmanlık hizmeti verecek.

Zor Günler Yaşayan Celsius Şirketi Aave’ye Olan Borçlarının Bir Kısmını Kapattı!

Celsius

Kripto para piyasındaki çalkantılarla birlikte zorlu bir sürece giren Celsius Network’ün geçtiğimiz gün Aave’ye olan borçlarının bir bölümünü kapattığı öğrenildi.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version