Muhabbit

23 Yaşındaki Yatırımcı Kripto Para Birikimiyle Ev Aldı

23 yaşındaki genç Brisbane’den 314.000 dolar değerinde tek yatak odalı bir daire satın alarak hayallerini gerçeğe çevirdi.

23 Yaşındaki genç kripto paralarıyla ev aldı

23 Yaşındaki genç kripto paralarıyla ev aldı

23 yaşındaki Loi Nguyen’in kripto para camiasındaki macerası 2017 senesinde birkaç yüz dolar değerinde BTC, ETH ve geleneksel hisse senetleri satın almasıyla başladı. 2021 yılının Kasım ayına geldiğimizde genç adamın kripto para yatırımları hisse senedi yatırımlarının toplamından çok daha fazlaydı.

İlginizi çekebilir: Bitcoin Nedir?

Avusturalyalı genç 2020 senesindeki yükselen emlak fiyatlarının dahi üstesinden gelmeyi başararak kripto para yatırımlarını hayalindeki evi satın almak yönünde değerlendirdi.

Kripto para hayatıma üniversitede enflasyona dair bir ders almamla birlikte geri geldi. Bu derste Bitcoin’in enflasyona karşı direnişli olabileceğini öğrendim.

Loi Nguyen

23 Yaşındaki Genç Stratejik Yatırımlarla Geleneksel Piyasalardan Kripto Para Piyasasına Geçiş Yaptı

Emlak piyasasına girme sürecinde geleneksel bankaların sunduğu düşük faiz oranlarının kendisine bir faydasının olmayacağını kısa sürede anlayan 23 yaşındaki yatırımcı, dolar-maliyet ortalamasına dayalı bir yatırım stratejisi izledi. Bu kapsamda, 2018 senesinde kripto para piyasasında yaşanan büyük düşüş  döneminde dahi portföyünü kripto paralara çevirmeye devam etti.

Çok fazla risk aldığımın farkındayım. Alım gücümü, şimdiye kadarki birikimlerimi korumak ve paramın eriyip gitmesinin önüne geçmek istedim.

COVID-19 pandemisinin erken dönemlerinde geleneksel piyasalar çökerken yükselişe geçen kripto para piyasası, Nguyen’in kripto para yatırımlarının değerinin de katlanarak artmasına sahne oldu. Bu süreçte genç yatırımcının odağı geleneksel piyasalardan tamamen kripto para piyasalarına kaydı ve birkaç ayda 1 BTC biriktirebilecek duruma geldi.

Ev satın alma hayaliyle yola çıkan 23 yaşındaki yatırımcı, Kasım-Aralık 2021 tarihinde, BTC’nin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69,000 dolara ulaştığı bir dönemde kripto yatırımlarının bir kısmını nakde çevirdi. Kripto para birikimlerinin yarısından daha azını satan Nguyen, bankada yaklaşık 31,400 dolar bıraktı.

Avustralyalı genç en nihayetinde Brisbane’den 314.000 dolar değerinde tek yatak odalı bir daire satın alarak hayallerini gerçeğe çevirdi.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version