Muhabbit

A16z, NFT Oyuncak Firması OnChain Studios’un 7,5 Milyon Dolarlık Finansman Turuna Öncülük Etti!

Andreessen Horowitz’in NFT sektörüne olan ilgisi devam ediyor.

lego

NFT tabanlı interaktif dijital oyuncak projesini yani Cryptoys’u hayata geçirecek olan OnChain Studios, a16z’nin liderliğindeki finansman turundan 7,5 milyon dolar topladı.

OnChain Studios, çok kısa bir süre içerisinde “meraklıların” satın alabileceği, satabileceği, oynayabileceği ve koleksiyonunu oluşturabileceği NFT tabanlı interaktif dijital oyuncaklar olan Cryptoys projesini hayata geçireceğini açıkladı. Projenin Andreessen Horowitz (a16z) liderliğinde gerçekleştirilen ilk finansman turunda, 7,5 milyon dolarlık bir fon elde edildi.

Cryptoys’un çok yakında NFT koleksiyonları ve Blockchain tabanlı oyunlar için tasarlanmış Flow Blockchain’i üzerinde satışa çıkması planlanıyor.

Cryptoys Mükemmel Bir Örnek!

Cryptoys’un internet sitesinde, Cryptoys’ların çeşitli şekillerde yanıt verebilen, etkileşimle birlikte “daha akıllı hâle gelebilen” ve “beceri kazanabilen” NFT oyuncakları olduğu tanımı yer almakta. Cryptoys sahipleri, satın alınabilen veyahut satılabilen NFT giysi ve aksesuarlarının yanı sıra yeni yetenekler kazandıran “mücevherler” ile Cryptoys’larını kişiselleştirebiliyorlar. Ayrıca Blockchain tabanlı sanal bir dünya olan Cryptoverse içindeki oyunları, uygulamaları Cryptoys ile de oynayabiliyorlar.

a16z’nin kripto para kolu a16z Crypto’nun sorumlu ortağı Arianna Simpson yaptığı basın açıklamasında yeni yatırımları ile ilgili olarak konuştu. Cryptoys’un herkes için özel oyuncaklar içeren tamamen interaktif olan bir 3D evren olduğunu ifade eden Simpson, NFT oyun ve eğlence dünyası için mükemmel bir örnek olduğunu ekledi.

“Cryptoys’u hayata geçirmek ve NFT oyunlarının zevklerini ana akım izleyicilere tanıtmak için OnChain Studios’taki birinci sınıf ekiple ortak olmaktan heyecan duyuyoruz.”

a16z’nin NFT İlgisi Artıyor!

a16z, NFT geliştirici stüdyolara ilgisini her fırsatta gösteriyor. a16z geçtiğimiz hafta da Meta4’un yeni NFT fonuna yatırım yapmıştı. Meta4 NFT Fonu, nadir bulunan dijital sanat eserlerine ve Bored Ape Yacht Club gibi koleksiyonlara yatırım yapmayı amaçlayan bir fon olarak ortaya çıkmakta.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version