Muhabbit

a16z, Meta4’un NFT Fonunun En Büyük Yatırımcısı Oluyor!

Andreessen Horowitz (a16z), Meta4’un NFT fonuna yatırım yaptığını açıkladı.

NFT

NFT

Andreessen Horowitz, Meta4’un yeni NFT fonuna yatırım yaptığını açıkladı.

Meta4, nadir bulunan dijital sanat eserlerine ve Bored Ape Yacht Club gibi koleksiyonlara yatırım yapmayı amaçlayan yeni NFT fonunu duyurdu. Meta4 Fund Management’ın bu yeni NFT fonuna ilk ve en büyük destek ise Andreessen Horowitz’den oldu.

Meta4’un kurucu ortakları Brandon Buchanan ve Nabyl Charania tarafından yönetilen Meta4 NFT fonu, Bored Ape Yatch Club gibi nadir bulunan dijital sanat eserlerini toplamayı amaçlıyor. Bununla birlikte Zed Run gibi oyunlarla ilgili NFT’lere ve metaverse ile ilgili şirketlere yatırımlar yapacak.

Andreessen Horowitz, NFT’lere İlgisi İle Dikkat Çekiyor!

a16z aktif bir şekilde NFT sektörüne yatırım yapmaya devam ediyor. a16z, geçtiğimiz Mart ayında da popüler NFT pazar yeri OpenSea’nin 23 milyon dolarlık finansman turunda lider yatırımcılardan biriydi.

a16z’nin kripto para kolu a16z Crypto’nun sorumlu ortağı Arianna Simpson, bir basın açıklamasında NFT’ler hakkında konuştu. Bununla birlikte Meta4 Capital ekibinin NFT pazarında ve web3 uygulamaları yelpazesinde özgün bir bakış açısı olduğunu ifade etti. Ayrıca Meta4 ekibi ile ortaklıkları için oldukça heyecan duyduklarını da ekledi.

“NFT’ler, yalnızca aracı olarak hareket eden platformlar değildir. Yapımına katılan milyonlarca geliştirici, sanatçı, koleksiyoncu ve hatta oyuncu arasında direkt olarak bir değer paylaşan yeni nesil internet ürün ve hizmetlerinin arkasındaki itici güçtür.”

Meta4’un kurucu ortaklarından Brandon Buchanan, Meta4’un ” Blockchain teknolojisinin bir sonucu olarak fikri mülkiyetin arabuluculuğunun ortadan kalkmasına ve nihayetinde web3’te işlerin nerelere doğru gittiğine” tanık olduğunu ifade etti.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version