Muhabbit

ABD Senatosu için Demokrat Adayı Olan Morgan Harper: Kripto Paralarla İlgileniyorum!

38 yaşındaki Senato adayı Morgan Harper, kripto paraları öğrenmeye devam edeceğini söyledi ve Twitter üzerinden takipçilerinden yorum istedi.

morgan harper muhabbit

morgan harper muhabbit

Morgan Harper, Demokratların ABD Senatosu için yeni adayı olarak öne çıkıyor. Bir zamanlar Tüketici Mali Koruma Bürosu’nda eski kıdemli danışman olarak çalışan Morgan Harper, Ohio’nun Amerika Birleşik Devletleri Senatosu koltuklarından birine sahip olmak için adaylığını açıkladı.

Harper, Salı günü Twitter üzerinde “flood” denilen bir dizi “tweet” paylaştı. Yaptığı paylaşımlarda, Bitcoin (BTC) ve diğer kripto para birimleriyle ilgili olduğunu araştırma yapmaya devam ettiğini söyledi.

Demokrat adaya göre Bitcoin, herkesi zengin etme potansiyeline sahip. Gobal olarak bir avuç zengin insan yerine o zenginliği dünyanın birçok yerine dağıtabileceğinden ve bunun yanında bankaların bir çok işlevinden daha iyi çalıştığını bahsetti.

Morgan Harper sözlerine şu şekilde devam etti.

Temelde bir bankanın veya sosyal medya platformlarının yaptığı her şeyi yapabilen kripto para projeleri var. Temel modelleri bir şirketten daha geniş ve kapsayıcı görünüyor.

38 yaşındaki Harper, kripto para alanında öğrenme modunda olacağını da ekledi. Twitter’da yaklaşık 24.000 takipçisi bulunan olan Harper, yeniliği teşvik ederken kötü oyunculardan nasıl kurtulabileceği konusunda takipçilerinden yorum yapmalarını istedi.

18 Ağustos’ta ABD Senatosu adaylığını resmen açıklayan Harper, Temsilciler Meclisi’nden Tim Ryan’a karşı Demokratik adaylık için yarışıyor.

Harper, Ocak ayında yeniden seçilmek için aday olmayacağını açıklayan Senatör Rob Portman’ın yerini alabilir. Görev süresi boyunca Portman, kripto para birimleriyle ilgili düzenlemeler öneren bazı mevzuat parçalarında açık sözlüydü. Nisan ayında, kripto paraları daha iyi tanımak için bir yasa tasarısı önermişti.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version