Muhabbit

Analiz Raporu 8.11.2020

Bu yazıda şimdiye dek hazırlamış olduğum fiyat analizi yazılarının şu anki durumlarına baktık. Belirlediğimiz destek, direnç ve trend bölgeleri nasıl çalışmış? Beklediğimiz hareketler gerçekleşmiş mi?

Bugün bir kripto paranın fiyat analizi yerine geçtiğim hafta yaptığımız analizlerin sonraki durumlarına bakacağız. Bu konsepti ilk defa geçen hafta yapmıştım ve oldukça beğenilmişti. Bu yüzden her hafta düzenli olarak hazırlamayı düşünüyorum.

Şimdi bakmaya başlayalım geçen hafta hangi analizlerimiz başarılı olmuş hangileri başarısız olmuş;

Ripple (XRP) Fiyat Analizi 2.11.2020

İlgili yazıma buradan ulaşabilirsiniz. Bu yazımda yeşil düşen trende dikkat çekmiştim. Ayrıca yazının sonunda fiyatın mavi alana inip orada ikili dip yapabileceği ihtimalinden bahsettim. Analizden sonra fiyat mavi desteğe indi ve oradan yükselerek ilk olarak yeşil trendden ret yedi. Daha sonrasında ise bu trendi kırarak ikili dibin tüm hedeflerine gitti.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

2.11.2020 tarihli Ripple XRP fiyat analizi grafiğinin şu anki hali. Sarı dikey çizgiden sonrası analiz yapıldığı zamanın sonrasını göstermektedir.

Binance Coin (BNB) Fiyat Analizi 3.11.2020

İlgili yazıma buradan ulaşabilirsiniz. Bu haftanın nokta atışı çalışan analizi diyebiliriz. Öncelikle grafiğin ilk halini vereyim;

Binance coin BNB fiyat grafiğinin 3.11.2020 tarihli durumu

Analiz yazısından sonraki durum ise aşağıda. Fiyat tam olarak beklediğimiz gibi mavi alana tekrar iniyor daha sonrasında ise oradan tepki alıyor. Bu tepki ile beraber ikili dip formasyonu tamamlanıyor ve fiyat bir üst dirence kadar çıkmış. Son olarak ise o dirençten ret yemiş.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

3.11.2020 tarihli Binance Coin (BNB) fiyat analizi grafiğinin şu anki hali.

Litecoin LTC Fiyat Analizi 4.11.2020

İlgili yazıma buradan ulaşabilirsiniz. Bu yazımı hazırlarken fiyat mavi bölgedeydi yani destek bölgesindeydi. Oradan tepki almasını beklediğimi belirtmiştim o yazıda. Ayrıca mükemmel olmasa da takoz formasyonunu göstermiştim.

Analiz yazısından sonra fiyat destek bölgesinden beklediğimiz tepkiyi aldı ve takozu yukarı doğru kırdı. Sonrasında ise tüm hedeflere gitti.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

4.11.2020 tarihli Litecoin LTC fiyat analizi grafiğinin şu anki hali. Sarı dikey çizgiden sonrası analiz yapıldığı zamanın sonrasını göstermektedir.

Bitcoin BTC Fiyat Analizi 6.11.2020

İlgili yazıma buradan ulaşabilirsiniz. Bu yazımda fiyatın büyük zaman diliminde direnç bölgesinde olduğunu belirtmiştim. Ayrıca kırmızı yükselen trende dikkat çekmiştim.

Sonrasında fiyat kırmızı trendi kırsa da bir süre trend çizgisi üzerinde kalmaya devam etti ve ardından düşüş gerçekleşti. Ancak bu analizde verdiğim mavi destek (14300 dolar bölgesi) bölgesini tam kestirememişim. Her ne kadar analizden sonra twitterda 14300-14400 dolar bölgesini söylesem de bu durum analizde belirttiğim bölgeyi değiştirmiyor.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

6.11.2020 tarihli Bitcoin BTC fiyat analizi grafiğinin şu anki hali. Sarı dikey çizgiden sonrası analiz yapıldığı zamanın sonrasını göstermektedir.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version