Muhabbit

ApeCoin Topluluğu Ethereum Ağında Kalmak İçin Oy Kullandı!

ApeCoin topluluğunun başlatmış olduğu oylama sonuçlandı.

ApeCoin (APE), APE ekosisteminin merkeziyetsiz topluluk yapısını güçlendiren yerel yönetim tokeni olarak karşımıza çıkmaktadır. APE ekosistemi ise Ethereum blok zincirindeki en popüler NFT koleksiyonları olan Bored Ape Yacht Club (BAYC) ve Mutant Ape Yacht Club (MAYC) topluluğunu bünyesinde barındırmaktadır.

Hatırlayacağınız üzere ApeCoin topluluğu, APE token’ın Ethereum ekosisteminde kalması için geçtiğimiz günlerde yeni bir oylama başlattığını kamuoyuna duyurmuştu. Ve beklenen oylamadan sonuç geldi.

Beklenen Oylama Sonuçlandı!

Ethereum işlem ücretlerinden ötürü ApeCoin’i kendi ağına taşımayı teklif eden Yuga Labs’ın bu fikri topluluk tarafından olumsuz karşılanmıştı. Bu durum için oylama başlatan ApeCoin topluluğu ise Ethereum ağında kalmak için oy kullandı. Oylamanın sonucunda topluluğun yüzde 54’ü, projenin ekosistem içinde tutulmasına karar verdi. ApeCoin topluluğu oylama sonrasında verdiği açıklamalarda yeni bir zincire geçmenin proje için pahalı ve riskli olabileceğini düşündükleri için bu yönlü oy kullandıklarını ifade etti.

Konuyla ilişkili olarak ApeCoin topluluğu şu ifadeler bulundu:

“Yuga Labs, atmış olduğu bir tweetinde ApeCoin’i ölçeklendirmek için kendi zincirimize geçmeemiz gerektiğini ifade etmişti. Biz ApeCoin DAO olarak en azından şu anlık ApeCoin’in Ethereum ekosisteminde kalması ve Ethereum tarafından güvence altına alınmamış bir Layer-1 zincirine veya herhangi bir yan zincire taşınmaması gerektiğini düşünüyoruz.”

ApeCoin Topluluğu

CoinMarketCap sıralamasında 36. sırada yer alan ApeCoin, güncel olarak 5,81 dolardan işlem görmektedir.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version