Muhabbit

Arbitrum Stylus Giga Güncellemesi Yayımlandı: ARB Fiyat Artışı Yakın mı?

Arbitrum Stylus protokolü; hızı, ücretleri ve verimi artırmak üzere tasarlanan Giga Güncellemesi ile büyük bir yenileme sürecinden geçti.

Ethereum Layer-2 (L2) ölçeklendirme çözümü Arbitrum tarafından tasarlanan MultiVM çözümü Stylus, yeni bir görünüm aldı ve Arbitrum Stylus Giga Güncellemesi’ni ana ağda yayımladı.

Arbitrum Stylus Güncellemesinin Faydaları

Arbitrum protokolüne göre Stylus Giga Güncellemesi 2-4 kat daha düşük ücretlerle geliyor. Bu, Arbitrum’un diğer Ethereum L2 çözümleriyle birlikte Dencun ve Atlas Yükseltmelerinin ardından geldiği için önemli bir adım. Ethereum ana ağdaki yükseltmeden sonra L2 çözümlerinde işlem ücretlerinin önemli ölçüde düştü.

Arbitrum Stylus’taki Giga Güncellemesi, MultiVM yenilikçilerinin daha geniş bir rekabet avantajı elde edebileceğini ima ediyor. Daha düşük ücretler özellikle etkinleştirilen 5 geliştirmeden biri. Protokol ayrıca sözleşme boyutunda sıkıştırmayı, daha iyi araç desteği, gelişmiş güvenlik ve G/Ç’ler için yeni bir ana bilgisayarı da içeriyor.

ARB Fiyat Artışı Katalizörü

Şu anki durumda, ARB tokeninin fiyatı yükseliş eğiliminde değil. CMC verilerine göre ARB 1.03 dolardan işlem görüyor. Arbitrum Stylus’un birden fazla EVM çıkışına bağlanmaya yardımcı olmasıyla ve düşük maliyetlerle, ARB fiyatının uzun vadede bu güncellemeden olumlu yönde etkilenmesini mümkün. coinpage

Son Yazılar

Exit mobile version