Muhabbit

Avalanche AVAX Fiyat Analizi 22.02.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Avalanche’ı inceliyoruz. Avalanche grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

avalanche fiyat analizi 4

avalanche fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi serimizde hepimizin yakından takip ettiği Avalanche yani AVAX’ı inceleyeceğim. Geçtiğimiz hafta incelediğim AVAX grafiğini güncelleyeceğim. Ayrıca grafiğimizde yaşanan gelişmeleri detaylı şekilde inceleyeceğiz. Sizleri çok fazla bekletmeden Avalanche grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri inceleyeceğimiz yazımıza geçelim.

AVAX Fiyat 22 Şubat 2022

Son AVAX fiyat analizimizden sonra 100 dolar seviyesine kadar yükseliş gördük. 100 dolar seviyesi AVAX için tepki bölgesi oldu ve şu ana kadar %30 oranında düşüş yaşandı. Şu anki fiyatına bakacak olursak 72,03 dolar seviyesinde işlem görmekte.

AVAX Grafik 22 Şubat 2022

Avalanche AVAX fiyat grafiği 22.02.2022. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

4 saatlik zaman diliminde inceleyeceğimiz AVAX grafiğimizi TradingView aracılığıyla hazırladım. Grafiğimizde kullanılan veriler ise Binance borsasının sağladığı AVAX/USDT paritesine aittir. Son AVAX fiyat analizinde kullandığımız yükselen trend çizgisi grafik üzerinde mevcut. Trend çizgisinden alınan tepkiler ise beyaz ok işaretleri gösterilmiştir. Ayrıca grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

AVAX Analiz 22 Şubat 2022

Grafik üzerinde destek ve direnç bölgelerini mor alanlar ile belirttim. Destek ve direnç bölgelerinden daha önemlisi grafik üzerinde bulunan trend çizgisi. 15 Şubat 2022 tarihli AVAX fiyat analizimde yükselen trend çizgisinin altına inilmediği sürece direnç bölgeleri hedef alınabilir şeklinde belirtmiştim. 100 dolar direnç bölgesi güçlü bir tepki bölgesi oldu ve yükselen trend çizgimiz kırıldı.

Grafiğimizin güncel durumuna bakacak olursak 22 Ocak 2022 tarihinde başlayan yükseliş trendi bozuldu. Yeni bir formasyon veya trend çizgisi oluşana kadar destek ve direnç bölgelerini kullanarak işlemler düşünülebilir. Umarım kısa süre içerisinde yeni yüksek dip bölgeleri oluşmaya başlar.

AVAX Yorum 22 Şubat 2022

100 dolar seviyesi önümüzde güçlü bir direnç bölgesi olarak durmakta. Bu bölgenini aşılması durumunda güçlü bir destek bölgesi olarak bizlere yardımcı olacaktır.

AVAX grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketlerini incelediğim yazımız bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla AVAX analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde AVAX/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version