Muhabbit

BENQI, Imperium Empires ile Birlikte Metaverse Alanına Giriyor!

İki şirket, metaverse alanında çalışmalar gerçekleştirecek.

metaverse benqi imoerium empires

metaverse benqi imoerium empires

Avalanche üzerinde kurulu bir protokol olan BENQI, Avalanche ekosistemi üzerinde sürekli geliştirme yapmak için, Avalanche’ın ilk AAA GameFi Metaverse Projesi olan Imperium Empires ile metaverse alanına adım atıyor.

Dünyanın ilk AAA GameFi projesi olan Imperium Empires, NFT arzı ve mevcut DeFi protokolleriyle sorunsuz entegrasyonlarına ait sorunlarını çözmeyi amaçlayan bir platform olarak görev yapmaktadır.

İlginizi çekebilir: Metaverse Nedir?

Yapılan bu yeni anlaşma kapsamında BENQI protokolü, Imperium Empires ekosistemine dahil olmak üzere çalışmalar gerçekleştirecek.

Atılacak ilk adımlar arasında ise, BENQI protokolü ve Imperium, metaverse içine bir bankacılık sisteminin dahil edilmesi gösteriliyor. Bu sayede Imperium oyuncuları, varlıklarından getiri elde edebilecek ve oyuna daha fazla odaklanabilecek. Ayrıca DeFi’ın avantajlarından yararlanabilen dünya çapındaki 3 milyar oyuncu için DeFi öğrenme süresinin azaltılmasına da katkı sağlanacağı belirtiliyor.

İlginizi çekebilir: DeFi Nedir?

Diğer faaliyetler arasında ise, BENQI markalı NFT satışları, Imperium metaverse içindeki bir BENQI alanı oluşturma ve diğer metaverse entegrasyonları bulunacak.

BENQI (QI) Nedir?

BENQI, Avalanche üzerinde kurulmuş olan bir protokoldür. QI aynı zamanda protokolün yönetişim tokenıdır. Kripto para birimi QI, kullanıcıların ağ yönetişimine katılması ve likidite sağlayıp staking ile ödüller kazanmalarına olanak sağlar.

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version