Muhabbit

Binance Card İçin Yeni Adım! Swipe Kart İşini Çözebilir!

Bu anlaşma ile birlikte Binance, kartlarını Swipe.io aracılığı ile üretebilecek. 

binance card

Binance geçtiğimiz dönemde bir debit kart duyurusu yapmış ancak devamında konu ile ilgili açıklama gelmemişti.

The Block’un açıklamalarına göre Binance, kripto startup firması Swipe.io’un çoğunluk hissesini almak üzere bir anlaşma imzalamak üzere.

Bu anlaşma ile birlikte ise Binance kartlarını Swipe.io aracılığı ile üretebilecek.

Swipe.io, Google Pay, Apple Pay ve birçok diğer ödeme yöntemi ile desteklenen hem itibari para birimlerinin bulunduğu hem de kripto para birimlerinin kullanılabildiği bir debit kart üzerinde çalışmakta. Hali hazırda bulunan Swipe.io kartı Avrupa Birliği ülkelerinde kullanılabilir durumda.

The Block’un açıklamalarına göre yeni anlaşma bu hafta duyurulacak.

Geçtiğimiz Mart ayında sizlere Binance’in yaptığı debit kart duyurusundan bahsetmiştik. İlk duyuruda Binance Card uygulaması üzerinden tüm işlemlerin gerçekleştirilebileceğinden bahseden Binance birçok kripto para biriminin destekleneceğini belirttmişti.

Ek olarak afişte bulunan kartta “Visa” logosu bulunuyordu. Bu durum ise toplulukta büyük soru işaretleri oluşturmuştu. Binance’in “Visa” onayını nasıl alacağı konuşulurken, sessiz sedasız bir şekilde kart üzerindeki “Visa” logosu kaldırılmıştı.

Swipe’ın Visa Bağlantısı Bulunuyor

Binance’in hisselerini alacağı konuşulan Swipe, hali hazırda Visa ile çalışmakta. Çeşitli itibari para birimleri ve kripto paraların desteklendiği Swipe Cüzdan Uygulaması üzerinden tüm işlemler kontrol edilebiliyor.

Swipe kartları ise Contis Financial Services Ltd. tarafından üretilmekte. Yani aslında Visa lisansı olan kurum Contis FC. Swipe ise şirket ile anlaşması aracılığı ile Visa kartlarını oluşturabilmekte.

Contis Financial Services ise Birleşik Krallık’ta lisanslı bir kurum olarak hizmet vermekte.

Binance yeni adımı sayesinde sessizliğe bürünen debit kartını ortaya koyabilir gibi görünüyor. Binance Card hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Son Yazılar

Exit mobile version