Muhabbit

Binance Düzenleyici Kurumlardan Birini Daha Bünyesine Kattı!

Zhao, McGinness’in işe alımını Binance için “ileriye doğru atılan büyük bir adım” olarak nitelendiriyor.

binance muhabbit

binance muhabbit

Kripto para borsası Binance Dubai Finansal Hizmetler Otoritesi’nin (DFSA) eski uluslararası ilişkiler başkanını işe aldı.

Binance’in Perşembe günü yayımladığı bir duyuruya göre, Mark McGinness, şirketin dünya çapındaki düzenleyici kurumlarla daha iyi ilişkiler kurmasına yardımcı olacak.

Tahmin edebileceğiniz gibi McGinness, düzenleyici uyumluluk ve finansal kurumlarla ilişki kurma konusunda ciddi anlamda uzmanlığa sahip bir isim.

DFSA’da görev almadan önce McGinness, Avustralya Menkul Kıymetler ve Yatırım Komisyonu’nda uluslararası ilişkiler başkanı olarak görev almaktaydı.

Eski yönetici ayrıca, Uluslararası Para Fonu’nda da danışmanlık pozisyonunda yer almıştı.

McGinness verdiği röportajda, konu hakkında şunları söyledi:

Yıllar boyu edindiğim deneyimi, Binance ile paylaşmak için çok heyecanlıyım. Burada endüstri liderleri ve düzenleyici kurumlarla iletişim kurmanın haricinde, blockchain ve kripto para sektörü hakkındaki düşünceleri geliştirmeye odaklanacağım.

Binance’in CEO’su Changpeng Zhao ise, McGinness’in dünya çapındaki düzenleyicilerle ve diğer politika yapıcılarla neredeyse 30 yıldır çalıştığına parmak bastı.

Binance Düzenleyici Kurumlarla Anlaşmak İstiyor!

Zhao, McGinness’in işe alımını Binance için “ileriye doğru atılan büyük bir adım” olarak nitelendiriyor.

Bildiğiniz gibi Binance, dünyanın birçok bölgesinde kripto para hizmetlerini durdurmak zorunda kalmıştı.

Eylül ayında şirket Singapurlu kullanıcılar için itibari para desteğini ve kripto para alım satım hizmetlerini durdurdu. Ayrıca platform, Avustralya’da kripto paralar için vadeli işlem hizmetlerini de sonlandırdı.

Tüm bunlar yaşanırken Binance, bazı devlet kurumları tarafından incelemeye tabi tutulmaya da devam ediyor.

Bununla beraber Ekim ayının başında, Binance’in genel merkezinin İrlanda’da bulunduğuna dair bazı söylentiler ortaya çıktı.

Daha öncelerde de bildirdiğimiz gibi bu işe alım, Binance’in düzenleyici kurumlar ile anlaşmaya yönelik attığı ilk adım değil.

Geçtiğimiz günlerde eski bir IRS yetkilisi olan Tigran Gambaryan’ı işe alan Binance, aynı zamanda yine bir IRS çalışanı olan Greg Monahan’ı kara para aklama biriminin başına geçirmişti.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version