Muhabbit

Binance Madencilik Havuzunu Aktive Etti! 1 Ay Komisyon Yok

Madencilerden 1 ay komisyon alınmayacak.

binance kripto para borsası

Binance bugün gerçekleştirdiği duyuru ile birlikte madencilik havuzunu aktive ettiğini duyurdu. Bu adım ile birlikte Binance, madencilik işine de atım atmış bulunuyor.

Bildiğiniz üzere madencilik alanında birçok havuz bulunmakta. Bu sebeple ilk aşamada madencileri kendi havuzuna çekmeyi planlayan Binance, ilk 1 ay komisyon almayacağını da açıkladı.

Havuzda hem PoW (proof of work) hem de PoS (proof of stake) coinlerinin bulunacağını belirten Binance, işlemlerin şimdilik Bitcoin (BTC) için başlatıldığını, yakın zamanda alternatif coinlerin de ekleneceğini belirtti.

1 ay sonrasında alınacak komisyon oranlarının yine de diğer havuzlardan daha düşük oranda olacağı belirtilirken, madencilerin düşük oranlardan yararlanarak, yüksek gelir elde edebilecekleri özellikle vurgulanmış durumda.

Katılımımız ile birlikte Bitcoin ağı, daha merkezsiz ve daha güvenli hale gelecek.

Madencilere güncellemeleri en hızlı ulaştıracak havuz olacaklarını belirten Binance, madencilere en iyi oranlarla “lending” ve “loan” hizmetleri sunacaklarını belirtti.

Madencilik havuzu hali hazırda Huobi ve OKEx gibi borsalar tarafından sağlanmakta. Yeni oyuncu Binance’in madencilik atılımı sizce başarılı olacak mı?

Son Yazılar

Exit mobile version