Muhabbit

Binance, Visa ve Mastercard İşlemlerini Durdurdu

Binance tarafından yapılan açıklama ile, Visa ve Mastercard ile yapılan para yatırma işlemlerinin bazı ülkelerde geçici olarak askıya alındığını duyurudu.

binance kripto para borsası

Binance tarafından yapılan açıklama ile, Visa ve Mastercard ile yapılan para yatırma işlemlerinin bazı ülkelerde geçici olarak askıya alındığını duyurdu. Yapılan açıklama ile Türkiye’de de kredi kartları aracılığıyla yapılan işlemler durdurulmuş durumda.

Açıklanan listede İsrail, Güney Kore ve İsviçre gibi ülkeler de bulunmakta. Bu noktada yukarıda bahsedilen ülkelerde kredi kartı aracılığı ile kripto para alım işlemleri gerçekleştirilemeyecek.

Avrupa Ülkeleri Etkilenmedi

Yapılan açıklamada avrupa ülkeleri için bir kısıtlama bulunmuyor.

Yukarıdaki listede görebileceğiniz ülkelerde halen kredi kartı ile işlemler devam etmekte. Bu noktada bazı bölgelerde hizmet aldıkları servis sağlayıcı kurum veya kurumlar ile problem yaşadıkları belirtmek yanlış olmayacaktır.

Visa Yazısı Kaldırılmıştı

Geçtiğimiz günlerde ise kendi “Visa” kartını tanıtan Binance, 4-5 gün sonrasında kartın üzerinden “Visa” logosunu kaldırmıştı. Binance’in bankalar ve geleneksel ödeme kanalları ile yaşadığı problemler gün geçtikçe artmakta.

Ülkemizde de Akbank ile bir ödeme kanalı oluşturan Binance, 4 gün sonra para yatırma işlemlerini durdurmak zorunda kalmıştı.

 

 

Son Yazılar

Exit mobile version