Muhabbit

BitMEX CEO’su Hayes: Bitcoin 3,000 $’ı Test Edebilir

BitMEX tarafından 9 Nisan’da paylaşılan blog yazısında Hayes, ABD borsalarında yeni bir düşüşün daha gerçekleşmesini beklediğini, ek olarak bu düşüşü Bitcoin’in de takip etmesinin yüksek olasılık barındırdığını belirtmiş durumda.

bitmex arhur hayes

BitMEX CEO’su Arthur Hayes, Bitcoin (BTC) tarafında düşüşün halen bitmediğini düşünmekte. Hayes ve anonim bir hesap olan Crypto Capo, 2020 yılının başında Bitcoin’in 3,000 $ seviyelerine düşeceğini tahmin etmişti.

BitMEX tarafından 9 Nisan’da paylaşılan blog yazısında Hayes, ABD borsalarında yeni bir düşüşün daha gerçekleşmesini beklediğini, ek olarak bu düşüşü Bitcoin’in de takip etmesinin yüksek olasılık barındırdığını belirtmiş durumda.

Bu hafta attığı tweet ile 3,000 $ ve altı seviyelerin tekrar test edileceğini belirten Crypto Capo, 2,100 $ seviyelerine kadar bir düşüşün olası olduğunu da özellikle belirtmiş durumda.

6 Nisan’da attığı tweet ile ilk hedefinin 3000 $ olduğunu belirten Capo, ikincil hedef olarak ise 2100 $ seviyelerini öngörmüş durumda.

Düşüş Devam Edecek

Hayes, ABD piyasalarında yaşanan düşüşün ardından gelen yükselişlerin kalıcı olmadığını, tekrardan yeni dip seviyelerin test edileceğini düşünüyor.

Trump: Büyük Buhrandan Beri Gelen En İyi Yükseliş

ABD piyasalarında yaşanan yükseliş ise rakamsal olarak büyük buhrandan beri gelen en iyi yükseliş konumunda. Trump ise konu ile ilgili olarak piyasaların iyiye gittiğini belirtmişti.

Bir diğer görüş ise FED tarafından açıklanan 2 trilyon $’lık teşvik paketinin borsalarda oluşan yükselişleri tetiklediği. FED tarafından açıklanan teşvik paketinin amacı ise 2008 benzeri bir çöküşün önüne geçmek.

Geçmişte yaşanan krizlerde düşüş sonrasın bu gibi sahte yükselişlerin görüldüğü de analistler tarafından özellikle belirtilmekte. Bu sebeple yükselişlerin gazına pek gelinmemesi gerektiği belirtilmekte.

Pandemi Sebebiyle Bitcoin ve Hisse Senetleri Yüksek Risk Sınıfında Görülüyor

Tüm dünyada etkili olan pandemi sebebiyle üretim, tedarik zinciri gibi olanlarda problemlerin ortaya çıkması ile birlikte bir panik havası oluşmuş olup, bu sebeple yatırım aracı olak görülen hisse senetleri veya kripto paralar gibi  varlıklar, yüksek risk barındıran enstrümanlar olarak görülmeye başlandı. Bu sebeple de bu varlıklarda ikinci bir düşüş dalgasının gelmesi beklenmekte.

Hayes 2020 Sonunda Tekrar Zirvede Olacağız! 20,000 $ Beklentim Devam Ediyor

Basılan paraların acısı çıkacak.

Hayes her ne kadar büyük bir düşüş dalgası daha beklediğini söylese de, 2020 sonu için halen hedeflerini koruduğunu belirtmekte. Geçmişte açıkladığı beklentisi olan 20,000 $ seviyelerine yıl sonunda ulaşılacağını belirten Hayes, yaşanan düşüşlerin ardından gelen yükselişlerle, düşüşleri çok çabuk unutacağımızı da belirtmiş durumda.

Sizin 2020 sonu için beklentileriniz nedir? Bizimle paylaşmayı unutmayın.

Son Yazılar

Exit mobile version