Muhabbit

Blockchain Altyapı Şirketi Staked, ETH Stake Etme Hizmeti Başlatıyor!

Staked ETH Trust ile kurumlar için stake etme süreci başlıyor.

ethereum

Blockchain altyapı şirketi ve yatırım yöneticisi olan Staked, kurumsal yatırımcılara Ethereum’a (ETH) yatırım yapabilecekleri ve Ethereum 2.0 Beacon Chain’de stake ödülleri kazanabilecekleri yeni bir platform başlatıyor.

Şirket tarafından yapılan açıklamada, Staked ETH Trust adı verilen platforma şu anda akredite yatırımcıları kabul edildiği duyuruldu. Trust, yatırımcıların doğrudan Ethereum sahibi olmalarına ve sahip oldukları hisselerde stake etme ödülleri kazanmalarına olanak tanıyacak. Yapılacak bu işlemden yatırımcıların % 8’e kadar getiri elde edeceği bildiriliyor.

Şirket ayrıca, sistemin ETH’ye sahip olmanın ve elde etmenin tüm karmaşıklığını basit ve güvenilir bir yapıda tamamlayan geleneksel bir yatırım aracı olarak çalıştığını söylüyor. 

Staked CEO’su Tim Ogilvie, stake etme ödülleri kazanma yeteneğinin kripto para birimi yatırımının en büyük avantajlarından biri olduğunu belirtiyor. Bunun yanında kurumlar için, özel saklama düzenlemelerinin yüksek derecede teknik uzmanlık ve varlıklarını süresiz olarak akıllı sözleşmelerde kilitli tutmak için sabır gerektirdiğini de dile getiriyor.

Ogilvie ayrıca şu şu ifadelere yer verdi:

“Kripto para birimine sahip olmanın çekiciliği arttıkça, stake etme ödülleri kazanma arzusu da artıyor. Staked ETH 2.0 Trust ile, daha geleneksel yatırımcılar için giriş engellerini önemli ölçüde azaltıyoruz. Daha büyük bir sermaye havuzu için stake etme kolaylaştığında, katılım seviyelerinin önemli ölçüde artacağına inanıyoruz.”

Bilindiği üzere Ethereum 2.0’ın piyasaya sürülmesi ile, geliştirici ağı bir PoS modeline geçiş yolunda ilerliyor. Bu kapsamda birçok yatırımcı ellerindeki ETH’leri stake geliri elde etmek üzere platforma kilitli olarak bırakmış durumda. ETH 2.0 stakerları, sistem üzerinde kilitli tutukları bu hisselerini protokol yükseltmesi tamamlanıncaya kadar geri çekemeyecek veya aktaramayacak.

Daha fazla Ethereum haberi için: Ethereum Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version