Muhabbit

BlockFi Şubat Ayında Bir Servet Dağıtmış!

BlockFi, şubat ayı istatistiklerini açıkladı!

blockfi

Kripto kredi şirketi BlockFi, Şubat ayında rekor üstüne rekor kırarak, müşterilerine 35 milyon $’ın üzerinde faiz ödediğini açıkladı.

Şirketin CEO’su Zac Prince, faiz ödemelerinin Bitcoin cinsinden 450, Ethereum cinsinden 5.000 ve stablecoin cinsinden 6 milyon adet olduğunu söyledi.

Bildiğiniz gibi BlocFi müşterileri, Ethereum, Bitcoin ve stablecoinlerden faiz kazanma şansına sahip. Bununla beraber, daha fazla kullanıcı dijital varlıklardan pasif gelir elde etmeyi keşfettikçe, şirketin bilinirliği ve popülaritesi arttı.

Tasarruf hesaplarına ek olarak BlockFi, kullanıcıların itibari para birimlerinden faiz almasını sağlayan teminatlı kripto kredileri de sağlıyor.

Şubat 2020’de BlockFi, Morgan Creek Digital, Winklevoss Capital ve Arrington XRP Capital gibi kripto endüstrisinin en büyük yatırımcılarından bazılarına 30 milyon $’lık bir finansman sağladığını duyurmuştu. Dijital varlıkların gitgide daha da yaygın hale gelmesi ile kredi platformu, geçtiğimiz son 12 ayda daha fazla müşteriye ulaşmayı başardı.

Daha önce bildirdiğimiz gibi BlockFi, yeni ve ödüllü bir kredi kartı başlatmak için Aralık 2020’de Visa ile bir ortaklık yaptı. Yeni kart, kullanıcıların havayolu milleri veya BTC kazanmalarına olanak sağlıyor. Ayrıca kart sahipleri, harcadıkları miktarın %1.5’ini BTC cinsinden kazanıyor.

BlockFi’ın büyümesi, dijital varlıklar için gelişen boğa piyasası ile aynı zamana denk geldi. Tüm kripto para birimlerinin toplam değeri geçtiğimiz ay 1.7 trilyon $’ın üzerine çıktı. Şu anda kripto para piyasaları bir nebze de olsa durgunlaştı ve piyasa değerini 1.5 milyar $’a kadar düşürdü.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version