Muhabbit

Booking ve Crypto.com Ortaklık Kuruyor!

Booking’de kripto kartı kullanmak artık hayal değil!

booking

Seyahat ve rezervasyon devi Booking.com, Crypto.com ile ortaklık kurarak dijital ekonomiye karşı artan benimsemeyi bir kez daha gösterdi.

Bitcoin’in 40.000 $ bandındaki efsane yükselişi, 2021 yılında bankalar ve serbest fonlar ile kurumsal ilginin beklentilerin üzerinde bir yükselişini gördü ve şimdi çoğu kişi agresif bir şekilde BTC satın almak istiyor.

Seyahat endüstrisi, aşılamanın başladığı bu sürede, tatil severler için süreci hızlandırmaya çalışıyor. Bu sene muhtemelen tatil satışlarında patlamalar yaşanacak.

Crypto.com’un CEO’su Kris Marszalek, “2020 yılında Crypto.com Visa Card programımız türünün en yaygın kullanılan kartı haline geldi ve şimdi dünya çapında seyahat etmek isteyen 5 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veriyoruz” dedi.

Marszalek, yapılan ortaklığın kripto alanında benimsemelere katkıda bulunduğunu ve son işlerinin bu olmayacağını açıklayarak, sektörde daha çok ortaklık haberi geleceğinin ipucunu verdi.

Bu arada, Crypto.com’un sağladığı kartlar ile rezervasyon hizmetlerini tamamlayan kullanıcılar, ortaklığın bir parçası olarak %25 indirim ile ödüllendirilecek.

Ayrıca, Crypto.com’un kartı ile ödeme yapan kullanıcılar, yaptıkları ödemenin %8’ini CRO cinsinden geri alacak. Booking.com ile ortaklığın bir parçası olarak milyonlarca kullanıcı, havalimanı bekleme salonlarına ücretsiz ve sınırsız erişim sağlayabilecek.

Ülkemizde hizmet vermeyen Booking.com, ülkemize geri döndüğü takdirde, kripto severler tarafından coşkuyla karşılanacağına eminiz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version