Muhabbit

Bybit, Muhabbit ile AMA Etkinliği Gerçekleştirdi!

Muhabbit Telegram kanalındaki etkinliğimizde, en büyük kripto para borsalarından Bybit ile beraberdik ve merak edilenleri sizler için sorduk.

bybit muhabbit ama

Bybit ile yaptığımız AMA etkinliği bugün (25.08.2022) Muhabbit Telegram kanalında gerçekleşti. Dünyanın en önemli kripto para borsalarından biri olan Bybit, kullanıcılarını mutlu edecek kampanya ve yatırım fırsatları sunmaya devam ediyor. AMA etkinliğimizde Bybit’ten konuğumuz; Bybit Earn Ürün Sorumlusu Sky Sim oldu.

Etkinlik iki turdan oluştu. İlk turda, Muhabbit ekibi olarak katılımcılara 9 adet soru yönelttik ve cevaplarını aldık. İkinci turda ise Muhabbit Telegram grubu üyelerinden gelen sorulardan 5 tanesi Sky Sim tarafından cevaplandı. Cevaplanan 5 sorunun sahibi, etkinlik ödülü olan 100 USDT’yi aralarında paylaşacaklar.

Yöneltilen sorular ve katılımcılardan gelen yanıtlar haberimizde sizlerle.

İlginizi çekebilir: Bybit Türkiye Kullanıcılarına Özel Çekilebilir 10.500 USDT Ödül Havuzlu Fan Token Etkinliği!

İlk Tur: Muhabbit’ten Gelen Sorular

1- Bize kısaca kendinizden bahsedebilir misiniz?

Merhaba, ben Sky, Bybit Earn’de product specialist (ürün sorumlusu) olarak çalışıyorum.

2- Bize kısaca Bybit’i tanıtabilir misiniz?

Bybit, dünyanın en hızlı büyüyen kripto para borsalarından ve trade platformlarından biridir. Derivative trading’de (türev işlemler) dünyanın en büyük 3 platformundan biriyiz ve vizyonumuz dünyanın en önde gelen kripto para platformu olmak.

3- Bybit temel olarak kullanıcılarına ne gibi ürünler sunuyor?

Bybit kullanıcılarına; Earn, Grid Bots, Futures, Spot, Options ve NFT’ler gibi tam kapsamlı ürünler sunuluyor.

4- Bize Bybit Earn hakkında kısa bir bilgilendirme yapabilir misiniz?

Bybit Earn size kripto para birikiminizin kolayca büyütülmesi konusunda yardımcı olur. Daha fazla getiri elde edebileceğiniz rekabetçi APY (yıllık getiri) oranları sunuyoruz ve bu esnada fonlarınız sınıfının en iyi güvenlik önlemleri ile korunuyor.

5- Bybit Earn’ün kullanıcılarına sunduğu ürünlerden kısaca bahsedebilir misiniz?

Şu anda Bybit Earn kullanıcılara 5 ürün sunuyor: Bybit Savings, Liquidity Mining, Dual Asset, Launchpool ve Bybit Shark Fin. Ürünlerimiz bunlarla da sınırlı kalmayacak!

6- Bize Bybit Skark Fin ürününüz ile ilgili kısa bir bilgilendirme yapabilir misiniz?

Bybit Shark Fin; ana para korumalı ve düşük riskli bir üründür. Kullanıcılarına garanti getiriler sunar. Bir yatırımcı Bybit Shark Fin ile yüzde 20’ye kadar APR (yıllık getiri) oranı elde edebilir.

İşin eğlenceli tarafı; buna shark fin (köpekbalığı yüzgeci) dememizin sebebi getiri eğrisinin gerçekten de ona benzemesi. 

Mevcutta 2 farklı ürünümüz bulunuyor. Bullish (boğa) ve Bearish (ayı) Shark Fin. Kullanılan kripto varlık BTC ve size bir BTC fiyat aralığı sunuyoruz. 

Bullish Shark Fin satın almak isterseniz; BTC fiyatının verilen aralıkta kalacağını veya aralığın üzerine çıkacağını tahmin ediyor olmalısınız. 

Bearish Shark Fin satın almak isterseniz; BTC fiyatının verilen aralıkta kalacağını veya aralığın altına düşeceğini tahmin ediyor olmalısınız.

7- Bir Shark Fin ürününe nasıl yatırım yapabiliriz?

Bir Bybit Shark Fin ürününe yatırım yapmak 2+2 kadar kolay.

1. https://www.bybit.com/tr-TR/earn/structured-product adresine girin.

2. Bullish ya da Bearish Shark Fin’i seçin. 

3. USDC veya USDT ile iştirak edin.

4. İşleminizi onaylayın ve tamam!

8- Shark Fin ürünü ile yüzde kaç getiri elde edebiliriz?

Bybit Shark Fin ile bir kişi yüzde 25 APR (yıllık getiri) elde edebilir. Getiriler her ürün için değişmektedir. 

3 farklı getiri bulunuyor: 

1. Minimum garantili getiri

2. Artırılmış getiri

3. Maksimum getiri

Örnek olarak, Bullish (boğa) Shark Fin için; 

Ürün parametrelerinin şu şekilde verildiğini düşünelim: 

Ürün süresi dolduğunda BTC fiyatı verilen aralık içerisinde ise, maksimum getiri elde edersiniz. Eğer süre sonunda BTC fiyatı verilen aralığın üstünde olursa, artırılmış getiri elde edersiniz. 

Eğer BTC fiyatı sürenin sonunda verilen aralığın altında kalırsa, yine de minimum garantili getiri elde edersiniz.

Buradan daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

9- Shark Fin ürününün riskleri bulunuyor mu?

Final getirisi; dayanak varlığın önceden belirlenmiş fiyat aralığı ve son fiyatı esas alınarak hesaplanır. Bundan dolayı özellikle yüksek volatiliteli market koşullarında slipaj oluşabilir, bu da ürünün final getirisini olumsuz etkileyebilir. 

Bybit; ekstrem volatiliteye sahip market koşullarında, Shark Fin ürününün minimum ve maksimum getirilerini revize etme hakkını saklı tutar.

İlginizi çekebilir: ByBit’te Fan Token Heyecanı Başlıyor!

İkinci Tur: Topluluktan Gelen Sorular

1- Gelecekte Shark Fin ürünü olarak BTC’nin haricinde başka kripto paralar da görecek miyiz? BTC’den başka varlıkların da bu yatırım paketinde olduğunu görmek isteriz.

Evet, çok yakın zamanda BTC’nin yanına ETH gibi yeni kripto paralar da ekleyeceğiz. Bunun için çok heyecanlıyız, bizi takipte kalın!

2- Yeni Shark Fin kullanıcıları için bir tutorial videonuz bulunuyor mu? Nelere dikkat etmeliyiz, bize önerileriniz var mı?

Evet bir eğitici videomuz var! İşte Bybit Shark Fin eğitim videosunun bağlantısı.

Her yeni Shark Fin kullanıcısı, planlarımızın yalnızca her pazartesi, perşembe ve cumartesi günü saat 08:00’de (UTC) 24 saatliğine açıldığını unutmamalıdır.

Endişelenmeyin, anaparanız kesinlikle korunur ve kazancınız garanti altına alınır!

Shark Fin lansman kampanyamıza buradan katılabilir ve 5 USDT’ye kadar başlangıç ödülü kazanabilirsiniz!

3- Kripto para ekosistemine yeni girenler için platformunuz uygun mu? Yeni gelenleri etkileyebiliyor mu? Ya da yalnızca profesyonel kullanıcılar için mi tasarlandı? İnsanların ihtiyaç ve beklentilerini karşılıyor mu?

Bybit Shark Fin; ister yeni ister deneyimli bir trader olun, her türlü kullanıcı profiline uygun bir yatırım aracıdır. Bu yüzden ana para korumalı ve garanti edilmiş getiri oranları sunuyoruz.

Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

4- Diğer ByFi ürünleriniz ile ilgili de, kullanıcıları eğitmek için çok zaman harcadığınızı biliyoruz. Flexible Stacking, DeFi Mining, Launchpad ve Launchpool bunlardan yalnızca birkaçı. Kullanıcılarınızın yatırımlarını büyütmelerini istiyorsunuz. Bunun için şunu sormak istiyorum: Bu avantajı nasıl daha iyi kullanabiliriz? Öğrenme sürecimizi nasıl daha iyi hale getirebiliriz?

Bybit Shark Fin ile ilgili Learn-to-Earn (öğrenerek kazan) quizimizi tamamlamak ile başlayabilirsiniz. Bilginizi test edin.

İlginç olan; Shark Fin ürününün zaman aralığı 3 günle 14 gün arası değişiyor. Her pazartesi, perşembe ve cumartesi günleri yeni planların lansmanlarına göz gezdirebilirsiniz!

5- Yakın gelecekte; diğer kripto para borsalarında görmediğimiz ne gibi yeni hizmet ve özellikleri platformunuza eklemeyi düşünüyorsunuz?

Bybit kullanıcılarımız için çok çeşitli Earn ürünleri sunuyor. Kısa süre önce platformumuza diğer kripto para borsalarında yaygın olarak görülmeyen 3 yeni ürün daha ekledik!

1. Bybit Shark Fin
Anapara korumalı garanti edilmiş getiriler sunar. Bunu başlatan ilk ikiden biriyiz!

2. Likidite Madenciliği
İstikrarlı bir getiri elde etmek isteyen uzun vadeli sözleşme sahipleri için uygundur.
Daha fazla bilgi için buraya bakabilirsiniz.

3. Dual Asset
Yüzde 400’e varan oranlarda en yüksek APY’den birini sunar.
Daha fazla bilgi için buraya bakabilirsiniz.

Daha fazla Bybit haberi için buraya bakabilirsiniz.

Daha fazla Borsa haberi için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version