Muhabbit

Cadenza Ventures, DeFi ve Blockchain Projeleri için 50 Milyon Dolarlık Fon Başlattı!

Kripto para fonu, Solana ve Dapper Labs’ın katıımlarıyla beraber Van Eck Associates tarafından yönetiliyor.

cadenza

cadenza

Cadenza Ventures, gelişmekte olan DeFi ve blok zinciri teknolojisi şirketlerine yatırım yapmak için 50 milyon dolarlık bir kripto para girişim fonu başlattı. Van Eck Associates önderliğindeki fona, Solana, Dapper Labs ve WorldQuant Ventures eşlik ediyor.

Cadenza Ventures, küresel olarak kripto para platformlarına ve blok zincir teknolojilerine yatırım yapacak. Ventures’ın ilk yatırımları Orta Doğu kripto para borsası Rain, Singapur merkezli kripto platformu Vauld, Latin Amerika kripto para cüzdanı Lemon Cash, Solana blok zinciri tabanlı proje Tulip Protocol ve Bitcoin tabanlı oyun ödeme sistemi Zebedee’yi içeriyor.

Cadenza Capital Management’ın yönetici ortağı Kumar Dandapani başlatılan fon ile alakalı şunları söyledi:

Blockchain teknolojilerindeki ve merkeziyetsiz finanstaki gelişmeler, büyük bir pazara sahip ürünleri içeriyor, platformlar ve hizmetler için fırsatlar yaratıyor.


Fon, Cadenza Capital Management kurucu ortakları ve Norwest Venture Partners’ta veri bilimi başkanı olan Dandapani ve Max Shapiro tarafından yönetiliyor.

2018 yılında kurulan Cadenza Capital Management, daha önce kripto para şirketleri FalconX, BlockFi, CoinDCX ve kripto para türev borsası FTX’in Blockfolio’sunun “seed” ve A Serisi finansman turlarına yatırım yapmıştı.


VanEck CEO’su Jan van Eck kripto para fonları için şunları söyledi:

Bunun gibi girişim ve özel yatırımlar, VanEck’in teknoloji trendlerini daha iyi anlamasına ve bu hızla gelişen finans alanında rakiplerinden önce anlamasına yardımcı oluyor. Müşterilerimiz için en iyi kripto para ve blok zinciri odaklı şirketlere yatırım yapmaya devam edeceğiz.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version