Muhabbit

Coinbase, İngiltere ve Birçok AB Ülkesinde “ETH2 Stake” Hizmeti Sunacağını Duyurdu!

Borsa, yıllık %5’e kadar faiz oranı sunacak.

coinbase

coinbase

Önde gelen kripto para borsası Coinbase, 2 Eylül tarihindeki açıklamasında, İngiltere ve AB’de yer alan birçok ülkedeki müşterileri için Ethereum (ETH) staking hizmeti başlatacağını duyurdu.

Yakın zaman içinde lansmanı beklenen hizmete ait bir bekleme listesi de yayımlanmış durumda. Yeni hizmet kapsamında borsa kullanıcıları istedikleri miktarda stake işlemi gerçekleştirebilecek. Ayrıca isterlerse bakiyelerinin tamamı yerine varlıklarının bir kısmından ödül kazanabilecek.

Hatırlanacağı üzere Coinbase, 2019 yılında da Tezos ve Cosmos ile de stake ödülleri sunmaya başlamıştı. Şimdi ise Ethereum için başlatılan bu hareket, blok zincirinin yükseltilmiş bir versiyonu olan ETH2 ile mümkün oldu ve kullanıcılara Ethereum tutmalarında yıllık %5’e kadar faiz oranı sunacak. İngiltere ve EMEA bölgesi genel müdürü Marcus Hughes, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Son aylarda Ethereum satın alan müşterilerde büyük bir artışa tanık olduk ve bu nedenle onlara bu varlık için stake ödülleri sunabilecek konumda olmaktan çok memnunuz.”

Yapılan duyuruda ETH’lerini stake etmek için müşterilerin önce varlıklarını ETH2’ye dönüştürmeleri gerekecek. Bu varlıklar daha sonra ‘stake havuzu‘na eklenecek. Coinbase, ürünü daha erişilebilir hale getirmek için müşterileri adına bu süreci yöneteceğini bildiriyor. Şirket basın açıklamasında, bir doğrulayıcıyı bağımsız olarak çalıştırmanın en az 32 ETH (yaklaşık 100.000 $) hissesi ve önemli teknik yetenek gerektirdiğini söyledi.

Son olarak açıklama yapan genel müdür Hughes, şu ifadelere yer verdi:

“Bireysel olarak yapılması çok karmaşık olan stake etmeyi basitleştirmede, kriptoekonominin bu önemli kısmına erişimi genişletmede rol oynayabileceğimize inanıyoruz.”

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version