Muhabbit

Coinbase, Kripto Para Cüzdanını Bağımsız Bir Tarayıcı Uzantısı Olarak Başlattı!

Coinbase cüzdanı artık, MetaMask gibi cüzdanlarla doğrudan rekabet edebilir hale geldi.

coinbase

coinbase

Önde gelen kripto para borsası Coinbase, 8 Kasım 2021 tarihinde yaptığı bir açıklamada, cüzdanının artık bağımsız bir tarayıcı uzantısı olarak kullanılabileceğini duyurdu.

Bilindiği üzere Coinbase ilk olarak bu yılın mayıs ayında cüzdanının indirilebilir bir tarayıcı uzantısını tanıtmıştı. Ancak bu sürüm, kullanıcıların cüzdan hesaplarını uzantıya yalnızca bağlamalarına izin veriyordu. Bu da, işlemlerin doğrudan masaüstü üzerinden başlatılabileceği, ancak cüzdan mobil uygulamaları aracılığıyla kullanıcı onayı gerektirebileceği anlamına geliyordu.

Şimdi ise bağımsız bir tarayıcı uzantısı olan yeni sürüm ile, kullanıcıların akıllı telefonlarındaki işlemleri onaylamadan kripto para ticareti, merkezi olmayan uygulamalar (dapps) ve NFT’ler gibi hizmetlere doğrudan tarayıcılarından erişmelerine olanak tanınmış oldu.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Konu ile ilgili olarak bir Coinbase sözcüsünün yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Önceki indirilebilir Coinbase Cüzdan tarayıcı uzantısı, doğru yönde atılmış bir adım olsa da, kullanıcının Cüzdan mobil uygulamasını yüklemesi gerektiriyordu, ancak yeni sürüm bunu yapmıyor.”

Borsa tarafından açıklanan bu yeni haber esasen Coinbase cüzdanının artık MetaMask gibi cüzdanlarla doğrudan rekabet edeceği anlamına geliyor.

Coinbase’in grup ürün müdürü Sid Coelho-Prabhu, şirketin ekosistemde kullanımı en kolay ve en erişilebilir kendi kendine saklama cüzdanını oluşturarak herkesi dapps ve web3 kullanmasını sağlamak için çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version