Muhabbit

CoinGecko, CoinMarketCap’in Hakimiyetine Meydan Okuyor!

Kripto para verisi sağlayıcısı CoinMarketCap ve CoinGecko arasındaki fark, ziyaret sayısı noktasında her ay azalıyor.

coingecko

Kripto para verisi sağlayıcısı CoinMarketCap ve CoinGecko arasındaki fark, ziyaret sayısı noktasında her ay azalıyor.

The Ken’in 1 Aralık tarihli haberine göre CoinGecko, CoinMarketCap’in 29 milyonluk kullanıcı verileri ile karşılaştırıldığında, Ekim ayı itibarıyla aylık 20,6 milyon masaüstü ve mobil ziyaretçiye sahipti. Geçtiğimiz aylardaki verilere göz atacak olursak bu çok ciddi bir rakam. Çünkü geçtiğimiz Mayıs ayında CoinMarketCap, rakibinden 4 kat daha fazla ziyaretçi trafiğine sahipti.

Her iki internet sitesi de Temmuz ayında trafik anlamında küçük zirveler görse de, CoinMarketCap, Binance’in Nisan ayında 400 milyon $’a satın almasından sonra bu farkı önemli ölçüde genişletemedi.

CoinGecko’nun kurucu ortağı ve işletme müdürü Bobby Ong, satın alma işleminin ardından “CoinMarketCap için tarafsız ve bağımsız kalmasının zor” olacağını söyledi. Temmuz ayında, duyurudan sadece üç ay sonra CoinMarketCap, Binance’in Binance Coin tokenini, merkezi olmayan finans listesinin en üstünde gösterdi ve listelemenin “bir insan hatası ile karşılaştığını” iddia etti.

The Ken’e göre, “CoinMarketCap’in tarafsızlık sorgusu ile artan talep, CoinGecko’ya büyük bir oyuncu olma şansı verdi” dedi.

Rapordaki verilere göre iki analiz sitesi karşılaştırıldığında, bazı kişiler CoinGecko’yu bağımsız bir kişi olarak yavaşça zirveye çıkan oyuncu olarak görüyor. CoinGecko’nun kurucu ortağı Bobby Ong, “Bu yıl CoinMarketCap ile aramızdaki farkı önemli ölçüde kapattık. Onları geçmeye oldukça yakınız. En ciddi “kripto para trader”ları, yatırımcılar ve kullanıcılar CoinGecko’ya çoktan geçiş yaptı” dedi.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Muhabbit Market Cap için: Muhabbit Market Cap

Son Yazılar

Exit mobile version