Muhabbit

Conflux Network, Waves ile Olan İşbirliğini Duyurdu!

Conflux ve Waves, güçlerini birleştiriyor!

Conflux

Conflux Network bugün twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile, Waves ile olan stratejik partnerliğinin duyurusunu yaptı.

Şirketin bugün yayınladığı blog gönderisine göre, Conflux Network ve Waves, blockchain tabanlı finans için DeFi’ye odaklanan güçlü bir yapının yaratılmasına katkı sağlamak ve ekosistemler arası köprü kurmayı planlıyor.

Bildiğiniz üzere Waves Technolohies, blockchainler arası merkezi olmayan finansmana (InDeFi) özel bir odaklanma ile yenilikçi blockchain çözümleri ve ürünlerini kapsayan bir ekosistem. Waves Technologies, üç güçlü blockchain protokolü olan Waves, Neutrino ve Gravity’den yararlanarak, geliştirici dostu bir altyapı sağlıyor. Ayrıca bu sayede firma, önemli kitlesel benimseme potansiyeline sahip son teknoloji ürünlerini geliştirebiliyor.

İlginizi çekebilir: DeFi Nedir?

Açıklamalara göre, anlaşmanın bir parçası olarak Waves ve Conflux, birlikte çalışabilir blockchainler ve pazarlama alanındaki teknoloji geliştirmeleri de dahil olmak üzere, blockchain benimsenmesine teşvik amacı ile güçlerini birleştirecek.

Conflux Network Pazarlama Müdürü Ivy Qi, “Waves ve Conflux, finansman sağlamak ve düzenlemek için blockchain teknolojisi kullanan projelerdir.” Qi ayrıca, “Güçlü düzenleyici kurumlar ve izinsiz yapıları sayesinde, bu ortaklık kitlesel benimsemeyi ilerletmek için mantıklı bir adım.” dedi. Conflux ve Waves’in, bu denli hızla gelişen ve değişen bir endüstri için ortaklık kurması, geliştiriciler ve son kullanıcılar için yararlı olacaktır.

Waves Association’ın Stratejik Danışmanı Sten Laureyssenss, “Conflux entegrasyonu sayesinde Gravity, geliştiricilerin finans odaklı merkezsiz uygulamalar oluşturmasına ve bunlar arasında sorunsuz bir şekilde varlık ve veri akışı sağlamasına olanak tanıyan bir altyapı haline gelecek” dedi. Görünüşe göre bu pratik uygulama, DeFi çözümlerinin kitlesel olarak benimsenmesi için yeni fırsatlar yaratacak.

Waves Hakkında

Waves, DeFi uygulamalarının ve diğer merkezsiz uygulamaların kullabınım durumlarının benimsenmesini hızlandırmak için tasarlanmıştır. Ayrıca protokol, çok çeşitli teknolojik özelliklere ve kullanılabilirliğe sahip açık kaynaklı bir blockchain hizmeti sunuyor.

Conflux Network Hakkında

Çin’deki devlet onaylı tek halka açık blockchain projesi olan Conflux Network, yeni nesil ticaret, merkezi olmayan uygulamalar, finansal hizmetler sağlayan bir protokoldür. 2018’de kurulan Conflux, Baidu, F2Pool, Huobi, IMO Ventures gibi önde gelen yatırımcılardan da sermaye toplamayı başarmış durumda.

Daha fazla Conflux Haberi için: Conflux Haberleri

Daha fazla Waves Haberi için: Waves Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version