Muhabbit

Son Dakika! Gravity Mainnet Aktif, Waves Entegre Edildi!

Gravity Mainnet’i Aktif!

Son dakika

Son Dakika! Gravity’nin Twitter hesabından bildirilenlere göre, Gravity Mainnet’i yayına girdi ve Waves entegrasyonu yapılmış durumda!

Bir son dakika haberi olarak bildirilenlere göre, Gravity üzerine ilk entegre edilen blockchainler Waves Blockchain ve Binance’in SmartChain’i olarak kayıtlara geçti.

Gravity’nin blog gönderisinde yazanlara göre geçtiğimiz haftalarda, Binance Smart Chain ve Waves gibi blockchainlerin entegre edilme sürecini kolaylaştırma amacıyla bir entegrasyon testi yayınlamıştı.

Bildiğiniz üzere Binance Smart Chain, Binance Chain ile paralel çalışan ve akıllı sözleşmeler ile BNB stake edilmesine yarayan bir blockchaindir. BSC, Ethereum Sanal Makinesi ile tam uyumludur ve geliştiricilerin projelerini Ethereum üzerinden taşımasını kolaylaştıran Ethereum araçlarını ve Dapp entegrasyonunu destekler.

Binance Smart Chain’in Gravity ağına eklenmesinin en büyük sebebi, DeFi cephesinde ortaya çıkan birçok fırsattan geri kalmadan yararlanabilmesi oldu.

İlginizi çekebilir: DeFi Nedir?

Ayrıca, Gravity’nin serine inşa edilen ilk “Alpha” ürünü, Waves blockchainin başlangıç noktası ve Binance Smart Chain’in hedef zincir olduğu çapraz zincir ağ geçişleri için bir protokol olan SuSy oldu.

Bildiğiniz üzere en son Gravity AMA etkinliğinde, SuSy’nin çalışma prensibini tanıtmak amacı ile kullanıcılara testnet tabanlı bir deneme sürümü yayınlanmıştı.

Şu anda SuSy, ana ağ üzerinde ve susy.gravity.tech adresinden ulaşılabilir halde. SuSy, kullanıcıların USDN tokenlarını Waves üzerinden BSC’ye geçirmesine olanak sağlayan bir arayüz olarak çalışmakta.

BSC üzerine aktarılan USDN’ler, otomatik olarak stake etme, esnek arz ve stake ödülleri dahil olmak üzere Ethereum ile aynı işlevselliği kullanıcılara sunuyor.

Ayrıca USDN’ye ek olarak, NSBT, WEST, ERGO, SIGN gibi Waves ekosisteminin tüm önemli tokenları, ilerleyen zamanlarda susy.gravity.tech portalında takas edilebilir olacaktır.

Neutrino Protocol, Twitter üzerinden bu gerçekleşen yeni gelişimi bu şekilde kullanıcılarına duyurdu. Kim bilir? Belki gelecekte USDN’yi Binance’in spot marketinde görebiliriz.

USDN Nedir?

Sizler için Nedir içeriği oluşturduğumuz USDN’yi kısaca bir hatırlayalım.

Bildiğnizi gibi Neutrino USD, ABD dolarına sabit ve Waves ile desteklene algoritmik bir stablecoin olarak işlev görüyor.

Rezerv olarak Waves kullanan USDN, kullanıcılara sabit bir tecrübe sunmak için sistem kalibrasyonu tekniğini kullanıyor. Bu şekilde kullanıcılarına istikrar ve mutlak şeffaflık sunan USND, yerel para birimleri ile teminatlandırılabiliyor.

Son Yazılar

Exit mobile version