Muhabbit

Koronayı Avantaja Çevirmek: Corona Cryptocurrency (CFIX)

Corona Fund Index Cryptocurrency (CFIX) ile coronavirus ile olan savaşa destek olun.

CFIX Corona

HashCash Danışmanları, global piyasalardaki krizi göz önünde bulundurarak, kar potansiyeli barındıran yeni bir kripto varlığı piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Duyurusu da daha yeni yapılmış durumda.

https://twitter.com/HashCashAdmin/status/1242079518463905799

Bugün yapılan duyuru ile birlikte yatırımcılara, coronavirus krizinde bile kar elde etmeyi sağlayacağı vaad edilen Corona Fund Index Cryptocurrency CFIX) tanıtıldı.

CFIX, Tether (USDT) paritesi ile işleme açılacak. Lansmanının ise 2 Nisan’da yapılması bekleniyor.

Kazançlar Corona İle Savaşan Sağlık Örgütlerine

Yapılan açıklamada kurumun ticaretten kazanacağı gelirlerin yüzde 90’ının “pandemi” ile mücadele eden sağlık örgütlerinin fonlarına aktarılacağı özellikle belirtilmekte.

Bu sebeple Hashcash’in websitesinde projenin genel misyonunun “tedavilerin, aşıların ve ilaçların geliştirilmesi için gereken kaynakların tükenmesini engellemek” olarak açıklanmakta.

CFIX’in amacı tamamen sağlık örgütlerine kaynak sağlamak olacak. Motivasyonumuz tamamen bu.

CEO RAJ CHOWDHURY

CoronaCoin’i (NCOV) Duydunuz Mu?

12 Şubat’ta 4Chan geliştiricileri CoronaCoin’i (NCOV) duyurmuştu. Kendisi Ethereum ağında çalışan bir ERC-20 token. Fakat en önemli özelliği ise “coinburn” işlemi.

Her 48 saatte bir “coronavirus”ün kötüleşme oranına göre coinburn işlemi gerçekleşmekte. Yayılım ve ölüm oranları, ne kadar coin yakılacağı ile doğru orantılı bir şekilde kodlanmış durumda.

Geliştiricilerin iddialarını aksine bir ilerleme kaydeden CoronaCoin, “coinburn”e rağmen son 30 gün içerisinde yüzde 83 değer kaybetti. SOn 24 saatlik hacmi ise 16.244 $ seviyelerinde bulunmakta.

Coronavirus üzerinden geliştirilen projeler hakında siz ne düşünüyorsunuz?

Son Yazılar

Exit mobile version