Muhabbit

Crypto.com Fnatic ile Anlaşma İmzaladı!

Crypto.com yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladı.

Crypto.com

Crypto.com fnatic

Crypto.com bir e-spor takımı olan Fnatic ile bir sponsorluk anlaşması imzaladığını duyurdu.

Beş yıllık anlaşmanın değeri toplamda 15 milyon $’a eş değer. Crypto.com, artık Fnatic ekibinin “Küresel Kripto Para Birimi Ortağı” haline geldi. Londra merkezli bir ekip olan Fnatic, League of Legends Avrupa Şampiyonası takımının yanı sıra, Counter-Strike: Global Offensive ve DOTA 2 gibi oyunlarda da adını duyuran başarılı bir ekiptir.

Crypto.com markası artık Fnatic’in formalarında yerini alacak. Ekip ayrıca, Fnatic markalı NFT koleksiyonlarını başlatma planlarının yanı sıra, Crypto.com kullanıcıları için özel etkinlikler de düzenleyecek.

Bildiğiniz gibi bu dönemlerde, kripto para borsaları çok ciddi şekilde sponsorluk anlaşmaları imzalıyor. FTX, haziran ayında TSM ile 10 yıllık bir isim hakkı anlaşması imzaladı. Coinbase ise Evil Geniuses ile ortaklık kurdu. Bunun yanı sıra merkeziyetsiz bir borsa olan Uniswap Team Secret’ın sponsoru oldu.

Kripto Para Borsaları Sponsorluk Anlaşmalarını Hızlandırıyor!

Bunun yanı sıra FTX, e-spor turnuvalarına sponsor olmak için League of Legends’ın geliştiricisi ile olan Riot Games ile ortaklık kurdu.

Tüm bunların yanı sıra Crypto.com, Ultimate Fighting Championship, Formula 1 ve Formula 1 takımı Aston Martin Cognizant ve Paris Saint-Germain F.C. ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Formula 1 serisinin ana sponsorlarından biri olan Crypto.com, bu sene ilk defa düzenlenen F1 Sprint türü yarışlarının da ana sponsoru haline geldi. Sezon boyunca tüm yarışlarda en çok geçiş yapan Formula 1 pilotu, bu sponsorluk kapsamında bir ödül kazanacak.

Crypto.com CEO’su Kris Marszalek, sponsorluk anlaşmaları hakkında şu sözleri söyledi:

Yaptığımız ortaklıklar, dünya çapındaki insanlar tarafından o kadar iyi karşılandı ki şaşkına döndük.

Fakat Crypto.com, FTX kadar iyi bir web trafiğine sahip değil. FTX, sponsorluk anlaşmalarını hızlandırdığından bu yana, ciddi bir web trafiği artışına şahit oldu.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version