Muhabbit

Crypto.com Ünlü F1 Takımına Sponsor Olduğunu Açıkladı!

Aston Martin, geleneksel sponsorların dışına çıkmış gibi görünüyor!

Crypto.com

Kripto para alım satım platformu Crypto.com, Aston Martin Formula 1 takımına sponsor olduğunu açıkladı!

Business Insider tarafından hazırlanan habere göre işbirliği, İngiliz otomobil üreticisinin 61 yıllık bir aradan sonra 2021’de F1 pistine dönmesi ile başladı. Sponsorluk anlaşmasının mali detayları ise kamuoyu ile paylaşılmadı.

Anlaşma yürürlülüğe girdiğinde, Aston Martin’in F1 araçları Crypto.com logosu ile süslenecek. Bunun sayesinde F1 izleyicileri, kripto para borsasını çok daha yakından tanıyacak. Bu arada edindiğimiz bilgilere göre 2020 F1 sezonunu 87.4 milyon kişi takip etti.

Daha öncelerde de bildirdiğimiz gibi Crypto.com, Ekim 2020’de ilk defa beş milyon kullanıcı barajını aştı. Borsanın müşteri kitleri o günden bu yana ikiye katlanarak 10 milyona ulaştı.

Crypto.com’un kurucu ortağı ve CEO’su Kris Marszalek, Aston Martin ile yapılan sponsorluk anlaşmasının önemini şu sözleri ile açıkladı:

Bir kripto para şirketinin Aston Martin gibi büyük bir marka ile uyumlu hale gelmesi, sektörün olgunlaştığına dair en büyük kanıt.

Marszalek, tüm yarış sezonunda Aston Martin’in F1 arabalarında logosunun yer almasının yanı sıra, kripto borsasının, daha farklı ürünler içinde işbirliğinden yararlanmak istediğini söyledi.

Aston Martin’in F1 bölümünün ticari müdürü Jefferson Slack’e göre otomobil üreticisi, kripto para birimlerini daha iyi anlamak için Crypto.com ile çalışmaya hevesli.

Aston Martin yöneticisi, James Bond serisinde yer almasıyla ünlü otomobil üreticisinin, NFT’ler ve ödeme sistemleri gibi pazarlarla da ilgilendiğini açıkladı.

Nitekim Crypto.com, büyüyen kripto para kartı sahnesinin katılımcılarında biri. Mayıs 2020’de şirket, Visa kartlarının dünyada en yaygın kullanılan kripto kartlarından biri olduğunu iddia etmişti.

Crypto.com’un Aston Martin ile yaptığı sponsorluk anlaşması, bir spor kuruluşuyla işbirliği yapan kripto şirketinin en son örneği olarak karşımıza çıkıyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version